Verfwinkel Boonstoppel Garantietex Isoleer Wit – 5 Liter

Boonstoppel Garantietex Isoleer Wit – 5 Liter

-130,20
Vanaf (Excl. BTW) 89,84
-157,54
Vanaf (Incl. BTW) 108,71

Offerte Aanvragen

Beschrijving

Boonstoppel Garantietex Isoleer is een watergedragen isolerende muurverf voor binnen op basis van kunststof-dispersie. Speciaal geschikt voor het overschilderen van ondergronden verontreinigd met rookaanslag, roetaanslag, waterkringen en dergelijke. Voor het behandelen van praktisch alle steenachtige ondergronden, zoals beton, schuurwerk, metselwerk, pleisterwerk en gipskartonplaat. Boonstoppel latex.

Boonstoppel is een gerenommeerd merk als het gaat om verf en latex. Met de Garantietex Isoleer Wit heeft Boonstoppel een product ontwikkeld dat uitermate geschikt is voor het isoleren van vlekken en nicotine op uw muren en plafonds. In deze tekst bespreken we de voordelen van deze verf, de manier waarop u het beste kunt schilderen met Boonstoppel Garantietex Isoleer Wit en hoe u de juiste kleur kunt kiezen met de Boonstoppel kleurenwaaier.

Voordelen van Boonstoppel Garantietex Isoleer Wit:
Boonstoppel Garantietex Isoleer Wit biedt vele voordelen ten opzichte van andere verfsoorten. Zo is deze verf uitermate geschikt voor het isoleren van vlekken en nicotine op uw muren en plafonds. Dankzij de isolerende werking van de verf blijven deze vlekken en nicotine niet zichtbaar. Bovendien heeft deze verf een goede dekking en is het makkelijk te verwerken.

Schildertips voor Boonstoppel Garantietex Isoleer Wit:
Het is belangrijk om uw muren en plafonds goed voor te bereiden voordat u begint met schilderen. Maak de oppervlakken goed schoon en verwijder eventueel loszittend stucwerk of verfresten. Breng daarna een laagje Boonstoppel latex aan als basislaag. Schud de verf goed voor gebruik en breng het aan met een roller of kwast. Werk van boven naar beneden en verdeel de verf gelijkmatig over het oppervlak. Laat de verf goed drogen voordat u een tweede laag aanbrengt.

Conclusie:
Boonstoppel Garantietex Isoleer Wit is de perfecte verf om vlekken en nicotine op uw muren en plafonds te isoleren. Dankzij de isolerende werking blijven deze vlekken en nicotine niet zichtbaar en krijgt u een mooi en egaal resultaat. Volg de schildertips op en gebruik Boonstoppel latex als basislaag voor het beste resultaat. Met de Boonstoppel kleurenwaaier kunt u eenvoudig de juiste kleur kiezen die past bij uw interieur. Kies voor kwaliteit en duurzaamheid met Boonstoppel Garantietex Isoleer Wit.

LET OP:
– Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product.
– Zuigende en/of onregelMatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met Garantietex Fixeergrond.
– Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn.
– Veegvaste muurverf (witkalk/saus) en kwalitatief laagwaardige latex muurverflagen (poreus, door laag percentage bindmiddel) verwijderen.
– Indien deze Matte muurverf wordt toegepast op ondergronden binnen handbereik (bijvoorbeeld borstweringen en koloMMen), kunnen door aanraking of reinigen glanzende plekken ontstaan.

Extra informatie

Merk

Verpakking

Kleur

Wit

Uitstraling

Basis

Gemiddeld M² per liter

Prijs per M²

Locatie

Ondergrond

Steen(achtig), beton, metselwerk, stuc- en (sier)pleisterwerk

Aanbrengen met

Behandeld/onbehandeld

Type verdunning

Niet verdunnen

Schrobvastheid

Verwerkingstemperatuur

Droogtijden

Gebruiksklaar

Schoonmaken

Schrobklasse 1

Isolerend

Ja

Roet isolerend

Ja

Documenten

Kenmerkenblad

Dit heb je ook nodig

Reviews

Schrijf de eerste review

Will not be published.

Stel een vraag over dit artikel