Verfwinkel Boonstoppel Garantietex Schimmelbestendig

Boonstoppel Garantietex Schimmelbestendig

: 2,5 Liter
-75,38
Vanaf (Excl. BTW) 52,01
-91,21
Vanaf (Incl. BTW) 62,93

Offerte Aanvragen

Beschrijving

Boonstoppel Garantietex Schimmelbestendig is een watergedragen, Matte, schimmelbestendige muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. Voor het behandelen van steenachtige ondergronden, zoals beton, schuurwerk, metselwerk en pleisterwerk. Latex van Boonstoppel.

Voordelen van Boonstoppel Garantietex Schimmelbestendig:
Boonstoppel Garantietex Schimmelbestendig biedt vele voordelen ten opzichte van andere verfsoorten. Zo is deze verf schimmelbestendig en voorkomt het de groei van schimmels op uw muren en plafonds. Bovendien is de Garantietex Schimmelbestendig waterafstotend, zodat vocht geen kans krijgt om in de muren te trekken. Dankzij de goede dekking van de verf krijgt u een mooi en egaal resultaat.

Schildertips voor Boonstoppel Garantietex Schimmelbestendig:
Het is belangrijk om uw muren en plafonds goed voor te bereiden voordat u begint met schilderen. Maak de oppervlakken goed schoon en verwijder eventueel loszittend stucwerk of verfresten. Breng daarna een laagje Boonstoppel latex aan als basislaag. Schud de verf goed voor gebruik en breng het aan met een roller of kwast. Werk van boven naar beneden en verdeel de verf gelijkmatig over het oppervlak. Laat de verf goed drogen voordat u een tweede laag aanbrengt.

Boonstoppel kleurenwaaier:
Met de Boonstoppel kleurenwaaier kunt u de juiste kleur kiezen voor uw muren en plafonds. Deze kleurenwaaier bevat een ruim assortiment aan kleuren, zodat er altijd een kleur tussen zit die past bij uw interieur. De kleuren zijn ingedeeld in verschillende kleurcollecties, zodat u eenvoudig kunt zoeken naar de kleuren die passen bij uw stijl.

Conclusie:
Boonstoppel Garantietex Schimmelbestendig is de perfecte verf om schimmel geen kans te geven op uw muren en plafonds. Dankzij de waterafstotende eigenschappen en goede dekking krijgt u een mooi en egaal resultaat. Volg de schildertips op en gebruik Boonstoppel latex als basislaag voor het beste resultaat. Met de Boonstoppel kleurenwaaier kunt u eenvoudig de juiste kleur kiezen die past bij uw interieur. Kies voor kwaliteit en duurzaamheid met Boonstoppel Garantietex Schimmelbestendig.

LET OP:

  • Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product.
  • Zuigende en/of onregelMatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met Garantietex Fixeergrond.
  • Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn.
  • Veegvaste muurverf (witkalk/saus) en kwalitatief laagwaardige latex muurverflagen (poreus, door laag percentage bindmiddel) verwijderen.
  • Indien deze Matte muurverf wordt toegepast op ondergronden binnen handbereik (bijvoorbeeld borstweringen en koloMMen), kunnen door aanraking of reinigen glanzende plekken ontstaan.

Boonstoppel is een bekende naam in de wereld van verf en latex. Met de Garantietex Schimmelbestendig heeft Boonstoppel een product ontwikkeld dat schimmel geen kans geeft. Dankzij de goede dekking van de verf krijgt u een mooi en egaal resultaat.

Extra informatie

Merk

Kies je inhoud

2,5 Liter

Verpakking

Kleur

Wit

Uitstraling

Basis

Gemiddeld M² per liter

Prijs per M²

Locatie

Ondergrond

Beton, Metselwerk, Stuc- en pleisterwerk

Aanbrengen met

Behandeld/onbehandeld

Schrobvastheid

Gebruiksklaar

Verwerkingstemperatuur

Droogtijden

Volledig uitgehard

7 dagen

Isolerend

Nee

Vochtregulerend

Nee

Documenten

Kenmerkenblad

Dit heb je ook nodig

Reviews

Schrijf de eerste review

Will not be published.

Stel een vraag over dit artikel