Verfwinkel Renovaid Renofix Oranje Klein

Renovaid Renofix Oranje Klein

: 0,1 Liter
-23,05
Vanaf (Excl. BTW) 19,36
-27,89
Vanaf (Incl. BTW) 23,43

Offerte Aanvragen

Bestel meer, bespaar meer

Min Max Unit Price
4 7 18,90
8 And more. 18,36

Beschrijving

Renovaid Renofix Oranje Klein
2 componenten impregneervloeistof op basis van epoxy. Versteviging van houtconstructies. Voor gebruik als primer in combinatie met Renoflex Oranje.

De perfecte oplossing voor houtreparaties
Renovaid Renofix Oranje Klein is het nieuwste product van Renovaid en biedt de perfecte
oplossing voor houtreparaties. Het product is speciaal ontwikkeld om te gebruiken bij kleine
beschadigingen, zoals scheuren en gaten in het houtwerk. Renovaid Renofix Oranje Klein maakt gebruik van de unieke Renoflex houtreparatie
technologie.

Renoflex houtreparatie: effectief en duurzaam
Renovaid Renofix Oranje Klein maakt gebruik van de unieke Renoflex houtreparatie technologie. Dit innovatieve product heeft een effectieve en duurzame formule die beschadigd hout moeiteloos kan repareren en herstellen. Renovaid Renofix Oranje Klein is geschikt voor vrijwel alle houtsoorten en kan eenvoudig worden bewerkt met gereedschap dat u normaal gesproken ook bij het bewerken van hout gebruikt. Het product is ook nog eens waterbestendig en kan zowel binnen als buiten worden toegepast.

Renovaid Renofill: de perfecte afwerking
Wanneer u Renovaid Renofix Oranje Klein gebruikt voor het repareren van kleine beschadigingen, is het aan te raden om ook gebruik te maken van Renovaid Renofill. Renovaid Renofill is de perfecte afwerking voor uw houtreparatie. Het product is eenvoudig te gebruiken en kan worden aangebracht met een plamuurmes. Samen met Renovaid Renofix Oranje Klein zorgt Renovaid Renofill voor een perfect eindresultaat.

Renovaid Renofix Oranje Klein: uw partner in kleine houtreparaties
Kortom, Renovaid Renofix Oranje Klein is uw ideale partner in kleine houtreparaties. Het product is effectief, duurzaam en eenvoudig in gebruik. In combinatie met Renovaid Renofill zorgt het voor een perfect eindresultaat. Of u nu een professional bent of een doe-het-zelver, met Renovaid Renofix Oranje Klein kunt u iedere kleine houtreparatie klus aan. Kies daarom voor Renovaid Renofix Oranje Klein en zorg dat uw kleine houtwerk perfect gerepareerd wordt.

Extra informatie

Kies je inhoud

0,1 Liter

Locatie

Aanbrengen met

Verwerkingstemperatuur

Droogtijden

Max en min luchtvochtigheid

Merk

Documenten

Kenmerkenblad

Dit heb je ook nodig

Reviews

Schrijf de eerste review

Will not be published.

Stel een vraag over dit artikel

Let op, speciaal voor jou op kleur gemengde producten kunnen niet geretourneerd worden!