Verfwinkel Renovaid Renofix Oranje (Winter)

Renovaid Renofix Oranje (Winter)

: 0,2 Liter
-34,67
Vanaf (Excl. BTW) 29,12
-41,95
Vanaf (Incl. BTW) 35,24

Offerte Aanvragen

Bestel meer, bespaar meer

Min Max Unit Price
4 7 27,66
8 And more. 25,66

Beschrijving

2 componenten impregneervloeistof op basis van epoxy. Versteviging van houtconstructies. Voor gebruik als primer in combinatie met Renoflex Oranje.

Renovaid Renofix Oranje (Winter)
Renovaid Renofix Oranje (Winter) is het nieuwste product van Renovaid en biedt de
perfecte oplossing voor houtreparatie in de winterperiode. Het product is speciaal
ontwikkeld om te gebruiken bij lage temperaturen en vochtige omstandigheden. Renovaid Renofix Oranje (Winter) maakt gebruik van de unieke Renoflex houtreparatie
technologie.

Renovaid Renofix Oranje (Winter): de beste houtreparatie voor de winterperiode
Renovaid Renofix Oranje (Winter) is het nieuwste product van Renovaid en biedt de perfecte oplossing voor houtreparatie in de winterperiode. Het product is speciaal ontwikkeld om te gebruiken bij lage temperaturen en vochtige omstandigheden. In dit artikel leest u alles over Renovaid Renofix Oranje (Winter) en hoe u uw houtwerk perfect kunt repareren, zelfs in de wintermaanden.

Renoflex houtreparatie: effectief en duurzaam
Renovaid Renofix Oranje (Winter) maakt gebruik van de unieke Renoflex houtreparatie technologie. Dit innovatieve product heeft een effectieve en duurzame formule die beschadigd hout moeiteloos kan repareren en herstellen. Renovaid Renofix Oranje (Winter) is geschikt voor vrijwel alle houtsoorten en kan eenvoudig worden bewerkt met gereedschap dat u normaal gesproken ook bij het bewerken van hout gebruikt. Het product is ook nog eens waterbestendig en kan zowel binnen als buiten worden toegepast.

Renovaid Renofill: de perfecte afwerking
Wanneer u Renovaid Renofix Oranje (Winter) gebruikt voor het repareren van beschadigd hout, is het aan te raden om ook gebruik te maken van Renovaid Renofill. Renovaid Renofill is de perfecte afwerking voor uw houtreparatie. Het product is eenvoudig te gebruiken en kan worden aangebracht met een plamuurmes. Samen met Renovaid Renofix Oranje (Winter) zorgt Renovaid Renofill voor een perfect eindresultaat.

Renovaid Renofix Oranje (Winter): uw partner in houtreparatie
Kortom, Renovaid Renofix Oranje (Winter) is uw ideale partner in houtreparatie tijdens de wintermaanden. Het product is effectief, duurzaam en eenvoudig in gebruik. In combinatie met Renovaid Renofill zorgt het voor een perfect eindresultaat. Of u nu een professional bent of een doe-het-zelver, met Renovaid Renofix Oranje (Winter) kunt u iedere houtreparatie klus aan, zelfs bij lage temperaturen en vochtige omstandigheden. Kies daarom voor Renovaid Renofix Oranje (Winter) en zorg dat uw houtwerk perfect gerepareerd wordt, ook in de winterperiode.

Extra informatie

Kies je inhoud

0,2 Liter

Locatie

Aanbrengen met

Verwerkingstemperatuur

Droogtijden

Max en min luchtvochtigheid

Merk

Documenten

Kenmerkenblad

Dit heb je ook nodig

Reviews

Schrijf de eerste review

Will not be published.

Stel een vraag over dit artikel