Verfwinkel Renovaid Renoflex Oranje – Set

Renovaid Renoflex Oranje – Set

: 0,6 Liter
-81,45
Vanaf (Excl. BTW) 67,50
-98,55
Vanaf (Incl. BTW) 81,68

Offerte Aanvragen

Bestel meer, bespaar meer

Min Max Unit Price
1 1 72,50
2 11 69,95
12 And more. 67,50

Beschrijving

Renovaid Renoflex Oranje is een 2-Komponenten reparatie- en vulpasta op basis van epoxy. Speciaal voor het repareren en vullen van houtconstructies binnen en buiten bij lage temperaturen. Goed bestand tegen mechanische belastingen (slag-, stoot- en slijtvast). Het product heeft een zeer goed standvermogen, is uitstekend modelleerbaar en krimpt en zwelt niet.

Elastische, krimpvrije, reparatie- en vulmassa voor binnen- en buitentoepassingen. Een twee-componenten product op basis van hoogwaardige epoxies. Speciaal voor toepassing bij lage temperaturen.

Toepassing: Repareren en vullen van houtconstructies binnen en buiten.

Producteigenschappen:

 • Duurzaam.
 • Blijvend elastisch.
 • Uitstekende hechting op hout, epoxy, polyester, steenachtige materialen en metalen (mits ontvet en ontdaan van corrosie).
 • Verwerkingstijd 30 minuten bij 20 °C, uitharding in 4 uur.
 • Verwerkingstijd 45 minuten Bij 10 °C, uitharding in 16 uur.
 • Uitstekend modelleerbaar.
 • Goed te schuren, schaven, boren, frezen na 4 uur bij 20 °C en 16 uur bij 10 °C.
 • Het geheel binnen 2 weken afwerken met RENOGROND, of een gelijkwaardige grondverf.
 • Krimpt en zwelt niet.
 • Goed bestand tegen mechanische belastingen (slag-, stoot- en slijtvast).
 • Vrij van oplosmiddelen.
 • Geproduceerd onder ISO 9001 en 14001.
 • Staffel

 

Renovaid Renoflex Oranje Set: De perfecte oplossing voor houtreparatie.

Als het gaat om houtreparatie, is Renovaid Renoflex Oranje Set een van de beste oplossingen op de markt. Deze set biedt een complete oplossing voor het repareren van beschadigd hout. Het is een unieke oplossing die gemakkelijk te gebruiken is en resulteert in duurzame reparaties.

Een van de belangrijkste onderdelen van Renovaid Renoflex Oranje Set is de Renoflex houtreparatiepasta. Het is een innovatieve pasta die speciaal is ontworpen om beschadigd hout te repareren. Renoflex is een unieke pasta die gemakkelijk te mengen en aan te brengen is. Het heeft een uitstekende hechting aan hout en kan worden gebruikt voor zowel grote als kleine reparaties. Het resultaat is een duurzame en stevige reparatie die jarenlang meegaat.

Naast de Renoflex houtreparatiepasta bevat de Renovaid Renoflex Oranje Set ook Renovaid Renofill. Dit is een speciale vuller die gebruikt kan worden voor het opvullen van grote scheuren en gaten. Renovaid Renofill heeft uitstekende hechtingseigenschappen en kan gemakkelijk worden aangebracht met behulp van een spatel. Het is de perfecte aanvulling op Renoflex en zorgt voor een nog betere reparatie van beschadigd hout.

Al met al is Renovaid Renoflex Oranje Set een complete oplossing voor houtreparatie. Het bevat alles wat nodig is voor het repareren van beschadigd hout, van de innovatieve Renoflex houtreparatiepasta tot de speciale Renovaid Renofill vuller. Met deze set kunnen zowel grote als kleine reparaties worden uitgevoerd, en het resultaat is altijd een duurzame en stevige reparatie die jarenlang meegaat. Kies voor Renovaid Renoflex Oranje Set en zorg voor een perfecte houtreparatie.

Extra informatie

Locatie

Kies je inhoud

0,6 Liter

Verwerkingstemperatuur

Max en min luchtvochtigheid

Merk

Documenten

Kenmerkenblad

Dit heb je ook nodig

Reviews

Schrijf de eerste review

Will not be published.

Stel een vraag over dit artikel