Verfwinkel Rust-Oleum Hard Hat Deklaag 2192 – RAL 9010

Rust-Oleum Hard Hat Deklaag 2192 – RAL 9010

: 0,5 Liter
-21,97
Vanaf (Excl. BTW) 17,58
-26,58
Vanaf (Incl. BTW) 21,27

Offerte Aanvragen

Beschrijving

RUST-OLEUM Hard Hat Aerosol Deklagen 2100 zijn gebaseerd op een sneldrogende ma- gere sojaolie alkydhars

Rust-Oleum Hard Hat deklaag 2192 in RAL 9010
Is een uitstekende keuze voor het beschermen en verfraaien van oppervlakken. Deze deklaag biedt een duurzame en professionele afwerking die lang meegaat. In deze tekst zullen we meer te weten komen over deze deklaag en waarom het de ideale oplossing is voor verschillende toepassingen. 

Duurzame bescherming:
Een van de belangrijkste voordelen van Rust-Oleum Hard Hat deklaag 2192 is de duurzame bescherming die het biedt. Het beschermt oppervlakken tegen krassen, stoten en andere vormen van slijtage. Bovendien beschermt het tegen roest en corrosie, waardoor de levensduur van het oppervlak wordt verlengd. 

Professionele afwerking:
Rust-Oleum Hard Hat deklaag 2192 in RAL 9010 biedt ook een professionele afwerking. Het heeft een gladde en gelijkmatige textuur en zorgt voor een nette uitstraling. Deze deklaag is ideaal voor gebruik op oppervlakken die zichtbaar zijn voor het publiek, zoals gevels, deuren, kozijnen en meubels. 

Eenvoudige toepassing:
Rust-Oleum Hard Hat deklaag 2192 is gemakkelijk aan te brengen. Het kan worden aangebracht met een kwast, roller of spuitpistool en droogt snel op. Dit betekent dat u snel en efficiënt kunt werken, waardoor u tijd en geld bespaart. 

Conclusie:
Rust-Oleum Hard Hat deklaag 2192 in RAL 9010 is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar duurzame bescherming en professionele afwerking. Het is gemakkelijk aan te brengen en biedt een breed scala aan kleuren om uit te kiezen. Of het nu gaat om het schilderen van gevels, kozijnen of meubels, deze deklaag biedt de perfecte oplossing. 

Usp’s  

  1. Duurzame bescherming 
  1. Hoogwaardige dekking 
  1. Snelle droogtijd 
  1. Kleurvast en slijtvast 

Extra informatie

Kies je inhoud

0,5 Liter

Uitstraling

Kwaliteit

Gemiddeld M² per liter

Prijs per M²

Droogtijden

Verpakking

Merk

Locatie

Documenten

Kenmerkenblad

Dit heb je ook nodig

Reviews

Schrijf de eerste review

Will not be published.

Stel een vraag over dit artikel