Verfwinkel Rust-Oleum Hard Hat Hittebestendige Coating Zwart 7778

Rust-Oleum Hard Hat Hittebestendige Coating Zwart 7778

: 0,5 Liter
-23,29
Vanaf (Excl. BTW) 18,63
-28,18
Vanaf (Incl. BTW) 22,54

Offerte Aanvragen

Beschrijving

Rust-Oleum Hard Hat Hittebestendige Coating Zwart 7778 biedt de perfecte bescherming tegen hitte. Deze coating is speciaal ontwikkeld voor het beschermen van oppervlakken die blootgesteld worden aan hoge temperaturen. In deze tekst leest u meer over de voordelen van deze hittebestendige coating en waarom het de juiste keuze is voor uw project. 

Bestand tegen extreme temperaturen:
Rust-Oleum Hard Hat Hittebestendige Coating Zwart 7778 is bestand tegen extreme temperaturen tot wel 425°C. Dit maakt het de ideale keuze voor oppervlakken die blootgesteld worden aan hoge temperaturen zoals uitlaatpijpen, motorblokken en industriële ovens. Met deze coating beschermt u uw oppervlakken tegen beschadiging en verlengt u de levensduur van uw apparatuur. 

Eenvoudig aan te brengen:
Rust-Oleum Hard Hat Hittebestendige Coating Zwart 7778 is eenvoudig aan te brengen. Het kan aangebracht worden met een kwast, roller of spuitbus en droogt snel op. Hierdoor bespaart u tijd en geld op uw project en heeft u snel een professioneel resultaat.
 

Duurzame bescherming:
De coating biedt niet alleen bescherming tegen hitte, maar ook tegen corrosie, water en chemicaliën. Hierdoor biedt het een duurzame bescherming voor uw oppervlakken en vermindert het de noodzaak voor regelmatig onderhoud en reparaties. 

Conclusie:
Rust-Oleum Hard Hat Hittebestendige Coating Zwart 7778 biedt de perfecte bescherming tegen hitte, corrosie, water en chemicaliën. Het is eenvoudig aan te brengen, duurzaam en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met deze coating beschermt u uw oppervlakken tegen beschadiging en verlengt u de levensduur van uw apparatuur. Kies voor de beste bescherming en gebruik Rust-Oleum Hard Hat Hittebestendige Coating Zwart 7778.
 

Usp’s  

  1. Hittebestendig tot 650°C 
  1. Duurzame bescherming 
  1. Snelle droging 
  1. Makkelijk aan te brengen 

 

Documenten

Kenmerkenblad

Dit heb je ook nodig

Reviews

Schrijf de eerste review

Will not be published.

Stel een vraag over dit artikel