Verfwinkel Rust-Oleum Hard Hat Roestwerende Grondlaag Grijs 2182

Rust-Oleum Hard Hat Roestwerende Grondlaag Grijs 2182

: 0,5 Liter
-21,89
Vanaf (Excl. BTW) 17,51
-26,49
Vanaf (Incl. BTW) 21,19

Offerte Aanvragen

Beschrijving

Rust-Oleum Hard Hat Anti-Roest  is een snelwerkende, roestwerende en verspuitbare primer van topkwaliteit. Door het aanbrengen van Rust-Oleum Hard Hat Anti-Roest Primer ontstaat er een roestwerende grondlaag waarmee blank staal of licht geroeste ondergronden beschermt worden.

Rust-Oleum Hard Hat Roestwerende Grondlaag Grijs 2182:
Is een uitstekende keuze voor het beschermen van metaal tegen roest en corrosie. De grondlaag zorgt voor een stevige basis voor de toplaag en biedt langdurige bescherming tegen de elementen. In deze tekst zullen we de voordelen van de Rust-Oleum Hard Hat Roestwerende Grondlaag Grijs 2182 bespreken en waarom het een goede keuze is voor het schilderen van metalen oppervlakken. 

Voordelen:
Roestwerend: Rust-Oleum Hard Hat Roestwerende Grondlaag Grijs 2182 biedt uitstekende bescherming tegen roest en corrosie. Het voorkomt de vorming van roest en zorgt voor een langdurige bescherming van het metaaloppervlak. 

Sneldrogend: De grondlaag is sneldrogend, waardoor het een tijdsbesparende optie is voor het schilderen van metalen oppervlakken. Het droogt op in slechts 2 uur en kan worden overschilderd na 16 uur. 

Geschikt voor buiten en binnen: Rust-Oleum Hard Hat Roestwerende Grondlaag Grijs 2182 kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het is geschikt voor gebruik op metalen oppervlakken zoals hekken, metalen deuren, machines en meer. 

Eenvoudige applicatie: De grondlaag is eenvoudig aan te brengen met een kwast, roller of spuitpistool. Het heeft een goede dekking en kan in één laag worden aangebracht, afhankelijk van de staat van het oppervlak. 

Conclusie:
Rust-Oleum Hard Hat Roestwerende Grondlaag Grijs 2182 biedt uitstekende bescherming tegen roest en corrosie, is sneldrogend en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Het is een goede keuze voor het schilderen van metalen oppervlakken en kan gemakkelijk worden aangebracht met een kwast, roller of spuitpistool. Met de Rust-Oleum kleurenwaaier kan een perfecte match gemaakt worden met andere kleuren en coatings van Rust-Oleum. 

Extra informatie

Kies je inhoud

0,5 Liter

Uitstraling

Extra eigenschappen

Gemiddeld M² per liter

Prijs per M²

Droogtijden

Verpakking

Merk

Locatie

Documenten

Kenmerkenblad

Dit heb je ook nodig

Reviews

Schrijf de eerste review

Will not be published.

Stel een vraag over dit artikel