Verfwinkel Rust-Oleum Hittebestendige Verf

Rust-Oleum Hittebestendige Verf

Wissen

Offerte Aanvragen

Beschrijving

Rust-Oleum Hard Hat Hittebestendige Lak:
Op zoek naar een verf die bestand is tegen hoge temperaturen? Rust-Oleum Hittebestendige verf biedt de oplossing. Deze verf is speciaal ontwikkeld om oppervlakken te beschermen tegen hitte en kan temperaturen tot wel 750°C aan. Hierdoor is het ideaal voor het schilderen van objecten die blootstaan aan hoge temperaturen, zoals barbecues, uitlaten of radiatoren

LET OP:  Rust-Oleum Hard Hat Hittebestendige Lak 1015 en 1078 werken tevens als grondlaag en kunnen niet worden aangebracht over niet hittebestendige grondlagen of coatings. Voor volledig uitharden laat dan het product 3 uur drogen op kamertemperatuur waarna je het product opwarmt tot 150° C in stappen van maximaal 50° C per uur. Laat het product daarna minimaal 24 uur afkoelen.

Extra informatie over Rust-Oleum Hard Hat Hittebestendige Lak
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Rust-Oleum Hard Hat Hittebestendige Lak bestellen bij Verfwinkel.nl
Rust-Oleum Hard Hat Hittebestendige Lak bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Wil je meer weten over dit artikel of een van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl

Hittebestendige verf voor duurzame bescherming 

Op zoek naar een verf die bestand is tegen hoge temperaturen? Rust-Oleum Hittebestendige verf biedt de oplossing. Deze verf is speciaal ontwikkeld om oppervlakken te beschermen tegen hitte en kan temperaturen tot wel 750°C aan. Hierdoor is het ideaal voor het schilderen van objecten die blootstaan aan hoge temperaturen, zoals barbecues, uitlaten of radiatoren. 

Langdurige bescherming met diverse kleurmogelijkheden 

Rust-Oleum Hittebestendige verf biedt niet alleen bescherming tegen hitte, maar ook tegen corrosie, chemicaliën en weersinvloeden. Hierdoor blijft het oppervlak er langdurig mooi uitzien en is het beschermd tegen schade. Daarnaast is de verf verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat je altijd de gewenste uitstraling kunt creëren. Of je nu op zoek bent naar een klassieke zwarte look of juist wilt gaan voor een felle kleur, het is allemaal mogelijk met de Rust-Oleum Hittebestendige verf. 

Makkelijk aan te brengen met langdurig resultaat 

Het aanbrengen van de Rust-Oleum Hittebestendige verf is erg makkelijk. Door de gebruiksvriendelijke formule is de verf eenvoudig aan te brengen met een kwast of roller. De verf droogt snel en heeft na droging een langdurig resultaat. Dit betekent dat je jarenlang kunt genieten van de bescherming en uitstraling van je objecten. 

Veilig en milieuvriendelijk 

Rust-Oleum Hittebestendige verf is niet alleen duurzaam en langdurig, maar ook nog eens veilig en milieuvriendelijk. De verf voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en milieuvriendelijkheid en bevat geen schadelijke stoffen. Hierdoor is het ook geschikt voor toepassingen binnenshuis en ben je verzekerd van een veilig en verantwoord product. 

Kortom, de Rust-Oleum Hittebestendige verf biedt een duurzame en veelzijdige oplossing voor het beschermen en verfraaien van oppervlakken die blootstaan aan hoge temperaturen. Met de diverse kleurmogelijkheden, de makkelijke toepassing en het veilige en milieuvriendelijke karakter is dit een ideale verf voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en gemak. 

Usp’s  

  1. Bestand tegen hitte 
  1. Hoge kwaliteit coating 
  1. Duurzaam en langdurig 
  1. Voor verschillende oppervlakken 

Extra informatie

Merk

Kwaliteit

Toepassing

Voor binnen en buiten

Inhoud

0.75 Blik

Dekking

Dekkend

Kleur

Grijs, Zwart

Gemiddeld M² per liter

Droogtijden

Dit heb je ook nodig