Verfwinkel Rust-Oleum Metaal Primer 569 Snel Overschilderbaar

Rust-Oleum Metaal Primer 569 Snel Overschilderbaar

: 1 Liter
-35,40
Vanaf (Excl. BTW) 27,23
-42,83
Vanaf (Incl. BTW) 32,95

Offerte Aanvragen

Beschrijving

Bescherm je metalen oppervlakken met Rust-Oleum Metaal Primer S69:
Deze snel overschilderbare primer is speciaal ontwikkeld voor metalen ondergronden en biedt een uitstekende hechting voor een duurzame bescherming tegen corrosie.

Snelle droging voor snel resultaat:
Dankzij de snelle droogtijd van Rust-Oleum Metaal Primer S69 kun je snel verder met de volgende stap van je project. De primer is al na 30 minuten overschilderbaar, wat tijd en moeite bespaart.

Makkelijk aan te brengen:
Rust-Oleum Metaal Primer S69 is makkelijk aan te brengen met een kwast, roller of spuit. Het vloeit mooi uit en zorgt voor een glad oppervlak. Zo krijg je een professioneel resultaat, zelfs als je geen ervaren schilder bent.

Geschikt voor binnen en buiten:
Of je nu metalen objecten binnen of buiten wilt beschermen, Rust-Oleum Metaal Primer S69 biedt uitstekende bescherming in beide omgevingen. De primer is bestand tegen UV-straling en weersinvloeden, waardoor je metalen oppervlakken langdurig beschermd blijven.

Milieuvriendelijk:
Rust-Oleum Metaal Primer S69 is vrij van lood en chromaten, wat betekent dat het een milieuvriendelijke optie is voor het beschermen van je metalen oppervlakken. Zo kun je niet alleen je project beschermen, maar ook het milieu.

Reviews

Schrijf de eerste review

Will not be published.

Stel een vraag over dit artikel