Verfwinkel Rust-Oleum Tarmacoat Verkeerswit – RAL 9016

Rust-Oleum Tarmacoat Verkeerswit – RAL 9016

: 5 Liter
-128,88
Vanaf (Excl. BTW) 99,13
-155,94
Vanaf (Incl. BTW) 119,95

Offerte Aanvragen

Beschrijving

Rust-Oleum Taramcoat Verkeerswit – RAL 9016:
Als u op zoek bent naar duurzame markeringen voor uw wegen, parkeerplaatsen, of fabrieksvloeren, dan is Rust-Oleum Tarmacoat Verkeerswit – RAL 9016 de oplossing. Met zijn unieke samenstelling van hoogwaardige harsen en pigmenten biedt deze verf uitstekende weerstand tegen slijtage en verkleuring. Zo blijven uw markeringen er jarenlang helder en duidelijk uitzien. Bovendien is Tarmacoat gemakkelijk aan te brengen en droogt het snel, waardoor uw project snel kan worden voltooid.

Bescherm uw vloeren met Leakseal spray:
Als u uw vloeren wilt beschermen tegen lekkages, dan is Leakseal spray de perfecte oplossing. Deze spray is speciaal ontworpen om te voorkomen dat water en andere vloeistoffen uw vloer beschadigen. Het kan worden aangebracht op beton, hout, metaal en andere oppervlakken en biedt een duurzame bescherming tegen lekkages en corrosie. Combineer Leakseal spray met Rust-Oleum Tarmacoat voor een optimale bescherming van uw vloeren.

Tarmacoat niet alleen voor markeringen:
Rust-Oleum Tarmacoat is niet alleen geschikt voor het markeren van wegen en parkeerplaatsen, maar ook voor andere toepassingen. Zo kan deze verf ook worden gebruikt voor het beschermen en verfraaien van muren, wanden en plafonds. De unieke samenstelling van Tarmacoat zorgt voor een uitstekende dekking en duurzaamheid, waardoor uw muren er jarenlang als nieuw uitzien. Combineer Tarmacoat met Rust-Oleum muurverf voor een perfecte afwerking.

Bestel uw Tarmacoat vandaag nog:
Of u nu op zoek bent naar duurzame markeringen of bescherming voor uw vloeren en muren, Rust-Oleum Tarmacoat is de perfecte oplossing. Bestel vandaag nog bij onze webshop en profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levering. Onze specialisten staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw project.

Extra informatie

Kies je inhoud

5 Liter

Uitstraling

Basis

Gemiddeld M² per liter

Prijs per M²

Aanbrengen met

Verwerkingstemperatuur

Droogtijden

Verpakking

Merk

Locatie

Behandeld/onbehandeld

Ondergrond

Kleur Tarmacoat

Lichtgrijs – RAL 7035, Middengrijs – RAL 7005, Middengroen – RAL 6010, Verkeersblauw – RAL 5017, Verkeersgeel – RAL 1023 , Verkeerswit – RAL 9016 , Verkeerszwart – RAL 9017

Documenten

Kenmerkenblad

Dit heb je ook nodig

Reviews

Schrijf de eerste review

Will not be published.

Stel een vraag over dit artikel

Let op, speciaal voor jou op kleur gemengde producten kunnen niet geretourneerd worden!