Verfwinkel Universol

Universol

Wissen

Offerte Aanvragen

Beschrijving

Rust-Oleum Universol is de vervanger voor ammonia, biologisch afbreekbare superontvetter. Door zijn samenstelling van amphotere oppervlakte actieve stoffen is het bijzonder veilig voor de huid. Door het ontbreken van schadelijke oplosmiddelen wordt Universol reeds meer dan 21 jaar ingezet als verfreiniger. Daarnaast vindt Universol zijn toepassingen als allesreiniger in fabrieken, schoonmaakbedrijven, grootkeukens enz.

Rust-Oleum Universol kan voor alle mogelijk denkbare schoonmaakwerkzaamheden worden ingezet. Universol is niet schuimend en lost probleemloos alle an- en organische vervuiling op zonder dat het oppervlak hoeft te worden nagewassen. Door zijn bijzondere samenstelling wordt het oppervlak anti-statisch waardoor nieuwe vervuiling geen kans krijgt zich snel opnieuw aan het oppervlak te hechten. Universol is uiterMate geschikt voor de reiniging van ondergronden voor het verven met alkydhars als met watergedragen coatings.

Universol
Universol geconcentreerde reiniger is een krachtige en veelzijdige schoonmaakoplossing die ideaal is voor gebruik in verschillende settings, zoals thuis, op kantoor of in industriële omgevingen. Het is een hoogwaardige, geconcentreerde formule die speciaal is ontworpen om zelfs de meest hardnekkige vlekken en vuil op te lossen.

Milieuvriendelijk

Deze reiniger is zeer effectief in het verwijderen van vet, olie, roet, kalkaanslag en andere moeilijk te verwijderen vlekken. Bovendien is het een veilige en milieuvriendelijke optie, aangezien het geen schadelijke chemicaliën bevat. Het is biologisch afbreekbaar.

Veelzijdig
Een ander groot voordeel van Universol geconcentreerde reiniger is de veelzijdigheid ervan. Het kan worden gebruikt op verschillende oppervlakken, zoals keramische tegels, glas, RVS, vinyl en nog veel meer. Het is ook geschikt voor gebruik in verschillende toepassingen, zoals bijvoorbeeld vloerreiniging, sanitair reiniging en keukenreiniging.

Zeer goede prijs.kwaliteit verhouding
Tot slot is Universol geconcentreerde reiniger een zeer economische oplossing. Omdat het een geconcentreerde formule betreft, is slechts een kleine hoeveelheid nodig om een grote oppervlakte schoon te maken. Dit maakt het een kosteneffectieve oplossing voor zowel huishoudens als bedrijven die op zoek zijn naar een krachtige en efficiënte reiniger.

  1. Universele reiniger
  2. Goede prijs/kwaliteit verhouding
  3. Krachtig en efficiënte reiniger

Extra informatie

Kies je inhoud

1 Liter, 5 Liter

Gemiddeld M² per liter

Prijs per M²

Merk

Behandeld/onbehandeld

Ondergrond

Documenten

Kenmerkenblad

Reviews

Schrijf de eerste review

Will not be published.

Stel een vraag over dit artikel