Verfwinkel Seal-It Handkitspuit HK40

Seal-It Handkitspuit HK40

: 300/310 ML

 61,94

Uitverkocht

Beschrijving

HK40 is een halfopen, zeer stabiel handpistool met versterkte mechanische overbrenging voor kokers van 290/300/310 ml. Voorzien van automatische deblokkering in de handgreep. Instelbare handgreep.

Het HK40 kitpistool is een professionele kitspuit van hoge kwaliteit, het pistool is ontworpen om lang mee te gaan en staat daarnaast bekend om de lichte overbreng. Hard knijpen is dus niet nodig omdat de druk van de koker wordt gehaald door het ingebouwde systeem. Vanwege de vierkante drijfstang kent het pistool een betere grip en veel minder slijtage.

Dit kitpistool is een perfecte keuze wanneer u de wat stuggere (lijm)kitten gaat verwerken, zoals een high tack lijm of hybride (lijm)kit.

Het HK40 Kitpistool van Cox MK Sulzer is een zwaar professioneel kitpistool. Dit kitpistool is simpelweg van de allerbeste kwaliteit en is zeer stabiel met een versterkte mechanische overbreng waarmee zelfs de stugge high tack lijmen beter verwerkbaar zijn.

Omdat de Fast Bond 2C en Fix-O-Chem van Zwaluw Den Braven in nieuwe en andere kokers komt, is dit pistool niet meer geschikt om te gebruiken voor de verwerking van deze 2 producten.

TOEPASSINGSGEBIEDEN – Handpistool voor kokers van 310 ml.

Ook wel kitpistool of kitspuit genoemd.

Extra informatie

Kies je inhoud

Merk

Behandeld/onbehandeld

Ondergrond

Documenten

Kenmerkenblad

Reviews

Schrijf de eerste review

Will not be published.

Stel een vraag over dit artikel