Verfwinkel Sika Sikaflex 84 UV+

Sika Sikaflex 84 UV+

Wissen

Offerte Aanvragen

Beschrijving

Dit is een extreem multifunctionele kit. Het kan lijmen, kitten en is voor binnen en buiten geschikt. Het heeft een EC-1 en ISEGA keurmerk, wat betekent dat het zeer emissie arm is en gebruikt mag worden in de voedingsmiddelen industrie. Het is op basis van polyurethaan en vrij van siliconen. Het hecht zeer goed op de meeste bouwmaterialen en heeft een goede mechanische bestendigheid.

Bescherm uw oppervlakken met Sika Sikaflex 84 UV+
Sika Sikaflex 84 UV+ is een hoogwaardige afdichtingskit die speciaal is ontworpen om uw oppervlakken te beschermen tegen de elementen. Het is de perfecte oplossing voor buitentoepassingen en biedt een uitstekende bescherming tegen UV-straling en andere weersinvloeden.

Hoogwaardige afdichting met Sika
Sika staat bekend om zijn hoogwaardige producten en Sikaflex 84 UV+ is daar geen uitzondering op. Het biedt een uitstekende afdichting en is geschikt voor diverse toepassingen, waaronder het afdichten van voegen, naden en scheuren in verschillende materialen.

UV-bestendige formule
De UV-bestendige formule van Sika Sikaflex 84 UV+ biedt langdurige bescherming tegen verkleuring en afbraak van uw oppervlakken. Het is de ideale keuze voor buitentoepassingen waar de blootstelling aan de zon en andere weersomstandigheden hoog is. Zo bent u verzekerd van een duurzame bescherming.

Kies voor de kwaliteit van Sika
Sika Sikaflex 84 UV+ is een hoogwaardig product van Sika, een wereldleider in de ontwikkeling van bouwmaterialen en -systemen. Het is een betrouwbare keuze voor uw afdichtingstoepassingen en biedt de beste bescherming tegen de elementen. Kies voor de kwaliteit van Sika en geniet van duurzame bescherming voor uw oppervlakken.

USP’s

  1. UV-bestendige formule
  2. Hoogwaardige afdichting
  3. Geschikt voor buiten
  4. De ideale beglazingskit

Extra informatie

Merk

Inhoud

300 ML

Documenten

Kenmerkenblad

Reviews

Schrijf de eerste review

Will not be published.

Stel een vraag over dit artikel

Let op, speciaal voor jou op kleur gemengde producten kunnen niet geretourneerd worden!