Verfwinkel Veveo Collix AC Plus Mat – 10 Liter – Wit & RAL 9010

Veveo Collix AC Plus Mat – 10 Liter – Wit & RAL 9010

Registreer als zakelijke klant

Heeft u een KVK-inschrijving?

Registreer u dan als zakelijke klant bij De VerfVakman om online Veveo producten te kopen.


Beschrijving

Veveo Collix AC Plus Mat is een hoogwaardige, watergedragen muurverf die zorgt voor een uitstekende dekking en een duurzame afwerking van muren en plafonds. Met zijn unieke formulering biedt deze verf een optimale bescherming tegen vlekken en is hij bestand tegen schimmel- en algenaangroei.

Deze verf is gemakkelijk aan te brengen en droogt snel, waardoor het ideaal is voor snelle projecten waarbij efficiëntie van belang is. Het is een milieuvriendelijke optie omdat het weinig VOC bevat en veilig is voor gebruik in alle ruimtes, inclusief de slaapkamer en kinderkamer.

De Collix AC Plus Mat verf is verkrijgbaar in een stijlvolle, matte afwerking die zorgt voor een elegante uitstraling van de ruimte. Het is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en kan worden gebruikt op verschillende ondergronden zoals beton, gipsplaat, metselwerk en hout.

Met een inhoud van 10 liter is deze verf geschikt voor grotere oppervlakken en biedt het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kies voor Veveo Collix AC Plus Mat voor een duurzame en professionele afwerking van uw muren en plafonds.

Veveo Collix AC PLUS MAT-10 Liter
Veveo Collix AC Plus Mat is een hoogwaardige muurverf op waterbasis. De verf is zeer geschikt voor het schilderen van muren en plafonds. In deze tekst bespreken we de voordelen van Veveo Collix AC Plus Mat en waarom het een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige muurverf.

De Veveo Collix AC Plus Mat is hierop geen uitzondering. De verf heeft een uitstekende dekking en is duurzaam. Dit betekent dat de verf niet snel vervaagt of verkleurt, waardoor uw muren en plafonds er langdurig mooi uit blijven zien.

Staffel.

 

Documenten

kenmerkenblad

Dit heb je ook nodig