Verfwinkel Veveo Collix Multitex Mat – 10 Liter

Veveo Collix Multitex Mat – 10 Liter

Registreer als zakelijke klant

Heeft u een KVK-inschrijving?

Registreer u dan als zakelijke klant bij De VerfVakman om online Veveo producten te kopen.


Beschrijving

Veveo Collix Multitex Mat is een hoogwaardige, universele muurverf die geschikt is voor een breed scala aan ondergronden. Met zijn unieke formulering biedt deze verf een uitstekende dekking en een duurzame bescherming tegen vlekken en slijtage.

De Multitex Mat verf heeft een matte afwerking die zorgt voor een elegante uitstraling van uw muren en plafonds. Het is gemakkelijk aan te brengen en droogt snel, waardoor het ideaal is voor snelle projecten en efficiënte toepassingen.

Deze verf is milieuvriendelijk omdat het weinig VOC’s bevat en veilig is voor gebruik in alle ruimtes. Het is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en kan worden gebruikt op ondergronden zoals beton, gipsplaat, metselwerk en hout.

Met een inhoud van 10 liter biedt deze verf een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is het geschikt voor grotere oppervlakken. Kies voor Veveo Collix Multitex Mat voor een duurzame en professionele afwerking van uw muren en plafonds, ongeacht de ondergrond en omgeving.

Veveo Verf Collix Multitex Mat

Veveo Verf – Collix Multitex Mat voor een veelzijdige afwerking

Veveo biedt hoogwaardige verf- en coatingoplossingen voor professionele en doe-het-zelf
toepassingen. De Collix Multitex Mat – 10 Liter is een uitstekende optie voor het schilderen van
oppervlakken die een veelzijdige afwerking vereisen. Deze verf is geschikt voor verschillende
ondergronden zoals muren, plafonds.

 De Collix Multitex Mat – 10 Liter is een uitstekende optie voor het schilderen van oppervlakken die een veelzijdige afwerking vereisen. Deze verf is geschikt voor verschillende ondergronden zoals muren, plafonds.

De Collix Multitex Mat – 10 Liter van Veveo biedt uitstekende duurzaamheid en kwaliteit voor muren en plafonds. Deze muurverf is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en biedt een prachtige, matte uitstraling die elke ruimte transformeert. Het beschermt tegen krassen, vlekken en weersinvloeden, waardoor uw oppervlakken er langdurig mooi uit blijven zien.

De Collix Multitex Mat – 10 Liter van Veveo is een latexverf die een naadloze afwerking biedt op verschillende ondergronden. Het is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en biedt een prachtige, matte uitstraling die lang meegaat. Kies voor Veveo en geniet van een uitstekend resultaat voor al uw verfprojecten.

Extra informatie

Merk

Inhoud

10 Liter

Wit of kleur

Kleur, Wit

Voor gebruik

Ondergrond

Aanbrengen met

Door middel van kwast, verfrol of airless-spuit

Schrobvastheid

Volgens EN 13300: Klasse 1

Waterdampdoorlatend

Ja

Droogtijden

Bij 23°C en een relatieve luchtvochtigheid van 50%:
Droog na ca. 2 uur,
Overschilderbaar na ca. 4 uur

Documenten

Kenmerkenblad

Dit heb je ook nodig