Zakelijk bestellen Nederland

De VerfVakman is van oudsher groothandel voor de zakelijke klant. Ben jij een zzp-er, aannemer of zakelijke klant? Maak dan een zakelijk account aan op onze website. Je kan dan bestellen tegen zakelijke voorwaarden. Heb je specifieke wensen, koop je bepaalde producten groter in, neem dan contact met ons op voor een passende offerte of betalingscondities op maat.

 

Bestel online en laat jouw bestelling de volgende dag bezorgen op elke locatie in Nederland!

10 afhaalpunten

De VerfVakman heeft 10 afhaalpunten in Zuid-West Nederland. Hier kan je op werkdagen terecht voor advies en overleggen met VerfVakmannen over welke verf of schildersbenodigdheden de beste oplossing bieden.

Te ver weg? Dan kan je natuurlijk ook gewoon even bellen. 

Achteraf betalen

Het is ook mogelijk om achteraf te betalen als je via onze website betaald. Kies voor de optie Billink en je krijgt een maand de tijd om te betalen. Kom je je bestelling ophalen in de winkel? Ook dan is kopen op rekening mogelijk.

Offerte? Je krijgt hem diezelfde dag!

Heb je speciale wensen? Heb je een klus die extra aandacht vraagt? Heb je een concurrerende prijs nodig om een project binnen te halen? Neem contact met ons op en je ontvangt nog diezelfde dag de beste prijs.

Bezorgen op locatie

Geen probleem! Als je voor 14.00 uur besteld leveren we de volgende dag op elk adres in Nederland. We gebruiken daarvoor de meest betrouwbare vervoerder van Nederland, PostNL. Zodra jouw bestelling door hun wordt opgepikt bij ons magazijn ontvang je een Track&Trace code waarmee je bestelling kunt volgen tot aan het moment dat deze bij je wordt afgeleverd.

Zakelijk account aanmaken

 

 

Zakelijk bestellen vanuit België

Zakelijk bestellen vanuit België kan natuurlijk ook. En net zo snel en éénvoudig als je vanuit Nederland bestelt. 
Meer informatie over bestellen vanuit België vind je hier.