Verfwinkel Bolivia Stickerverwijderaar

Bolivia Stickerverwijderaar

: 250 ML, 0,5 liter, 1 Liter
-6,00
Vanaf (Excl. BTW) 3,95
-7,26
Vanaf (Incl. BTW) 4,78

Offerte Aanvragen

Beschrijving

Bolivia Stickerverwijderaar: Een veelzijdige oplossing voor het verwijderen van stickers en lijmresten

Bolivia Stickerverwijderaar is een krachtige oplossing die speciaal is ontwikkeld om stickers en lijmresten te verwijderen van verschillende oppervlakken. Het is een veelzijdige en effectieve oplossing die gebruikt kan worden op alles van glas tot plastic en van hout tot metaal.

Gemakkelijk in gebruik
Een van de grootste voordelen van de Bolivia Stickerverwijderaar is dat het gemakkelijk in gebruik is. Het enige wat je hoeft te doen is een kleine hoeveelheid op het oppervlak aanbrengen en het even laten inwerken. Vervolgens kun je de sticker of lijmrest eenvoudig verwijderen zonder enige schade aan het oppervlak.

Veilig te gebruiken op de meeste oppervlakken
Bolivia Stickerverwijderaar is ook veilig te gebruiken op de meeste oppervlakken. Het bevat geen agressieve chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor het oppervlak of voor de gebruiker. Het is echter altijd belangrijk om het product eerst op een klein stukje te testen voordat je het op een groter oppervlak gebruikt.

Effectief voor het verwijderen van andere soorten vlekken en vuil
Naast het verwijderen van stickers en lijmresten kan Bolivia Stickerverwijderaar ook gebruikt worden voor het verwijderen van andere soorten vlekken en vuil. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden om inktvlekken, verfresten en vetvlekken te verwijderen.

Probeer Bolivia Stickerverwijderaar vandaag nog!
Als je op zoek bent naar een effectieve oplossing om stickers en lijmresten te verwijderen, dan is Bolivia Stickerverwijderaar zeker de moeite waard om te proberen. Het is een krachtige en veelzijdige oplossing die snel en eenvoudig werkt zonder schade aan te richten aan het oppervlak. Probeer Bolivia Stickerverwijderaar vandaag nog en ontdek zelf hoe effectief het is!

Extra informatie

Merk

Inhoud

250 ML, 0,5 liter, 1 Liter

Basis

Gemiddeld M² per liter

Ondergrond

Verfwerk, glas, steen, linoleum, tapijt, textiel

Dit heb je ook nodig