Zakelijk bestellen België

De VerfVakman is van oudsher groothandel voor de zakelijke klant. Ben jij een zzp-er, aannemer of zakelijke klant? Maak dan een zakelijk account aan op onze website. Je kan dan bestellen tegen zakelijke voorwaarden. Heb je specifieke wensen, koop je bepaalde producten groter in, neem dan contact met ons op voor een passende offerte of betalingscondities op maat.

Bestel online en laat jouw bestelling de volgende dag bezorgen op elke locatie in België!

10 Afhaalpunten

De VerfVakman heeft 10 afhaalpunten in Zuid-West Nederland. Hier kan je op werkdagen terecht voor advies en overleggen met VerfVakmannen over welke verf of schildersbenodigdheden de beste oplossing bieden. De dichtstbijzijnde afhaalpunten vanuit België zijn Breda, Middelburg en Zierikzee. Te ver weg? Dan kan je natuurlijk ook gewoon even bellen. Bekijk hier waar onze afhaalpunten zijn.

Offerte? Je krijgt hem diezelfde dag!

Heb je speciale wensen? Heb je een klus die extra aandacht vraagt? Heb je een concurrerende prijs nodig om een project binnen te halen? Neem contact met ons op en je ontvangt nog diezelfde dag de beste prijs.

Bezorgen op locatie?

Geen probleem! Als je voor 14.00 uur besteld leveren we de volgende dag op elk adres in Nederland. We gebruiken daarvoor de meest betrouwbare vervoerders van Nederland en België. Zodra jouw bestelling door hen wordt opgepikt bij ons magazijn ontvang je een Track&Trace code waarmee je bestelling kunt volgen tot aan het moment dat deze bij je wordt afgeleverd.