Verfwinkel Veveo Celsor Metal Universal Primer

Veveo Celsor Metal Universal Primer

Registreer als zakelijke klant

Heeft u een KVK-inschrijving?

Registreer u dan als zakelijke klant bij De VerfVakman om online Veveo producten te kopen.


Beschrijving

De Celsor Metal Universal Primer van Veveo is een roestwerende primer op basis van een kunstharscombinatie voor buiten. De sneldrogende primer is ook te gebruiken bij lage temperaturen en geschikt voor alle ondergronden zoals staal, verzinkt staal, aluminium, hard PVC en hout. Tevens is hij toe te passen op bestaande, intacte en geschuurde goed doorgeharde verflagen.

Kenmerkend is het feit dat de primer met zowel alkydharsverven, watergedragen verven als twee componenten producten is over te schilderen. De primer zelf is met een kwast of roller aan te brengen. Daarbij is een theoretisch rendement van 10 m2/l haalbaar. Celsor Metal Universal Primer is beschikbaar in alle kleuren.

Kenmerken

  • Roestwerend.
  • Kan worden overgeschilderd met alkydharsverven en watergedragen verven.
  • Goede vloeiing.
  • Goede dekking.

Toepassing

  • Ondergrond Primer voor staal, verzinkt staal, aluminium en diverse kunststoffen.
  • De voorbehandeling voor staal is: mechanisch ontroesten tot norm St3 of stralen met een inert straalmiddel tot straalnorm Sa 2½ is bereikt.
  • De coating is ook toe te passen op bestaande, intacte, goed doorgeharde en geschuurde verflagen.

Bewaren

  • In goed gesloten verpakking in een koele en goed geventileerde ruimte tenminste 12 maanden.
  • Verwijderd houden van ontstekingsbronnen.

Veveo Celsor Metal Universal Primer

Veveo Celsor Metal Universal Primer is een hoogwaardige primer die speciaal is ontwikkeld om metalen oppervlakken te beschermen en voor te bereiden op het schilderen. Deze primer biedt uitstekende hechting op metaal, wat zorgt voor een duurzame bescherming tegen roest en andere vormen van corrosie.

Veveo Celsor Metal Universal Primer kan worden gebruikt op verschillende soorten metalen oppervlakken, zoals gegalvaniseerd staal, aluminium, koper en roestvrij staal. Door de hoge hechting van de primer wordt de levensduur van het schilderwerk verlengd.

Veveo Celsor Metal Universal Primer is eenvoudig aan te brengen en te verwerken, waardoor het geschikt is voor zowel professionele schilders als doe-het-zelvers. De primer droogt snel en kan worden overschilderd met verschillende soorten Veveo-verf, zoals Veveo muurverf, Veveo latex of Veveo lakverf.

Deze primer biedt een langdurige bescherming tegen roest en andere vormen van corrosie. Veveo Celsor Metal Universal Primer kan worden gebruikt als eerste laag onder andere Veveo-verven om de duurzaamheid en de uitstraling van het schilderwerk te verbeteren.

Veveo Celsor Metal Universal Primer biedt uitstekende bescherming tegen roest en andere vormen van corrosie op verschillende soorten metalen oppervlakken. Deze hoogwaardige primer is makkelijk te verwerken en biedt langdurige bescherming. Door het gebruik van Veveo Celsor Metal Universal Primer kunt u vertrouwen op duurzaam en mooi schilderwerk.

Extra informatie

Merk

Kies je inhoud

1 Liter, 2.5 Liter

Wit of kleur

Kleur, Wit

Uitstraling

Basis

Gemiddeld M² per liter

Locatie

Ondergrond

Aanbrengen met

Dekking

Dekkend

Droogtijden

Roestwerend

Ja

Dit heb je ook nodig