Verfwinkel Veveo Collix Universal Façade Primer

Veveo Collix Universal Façade Primer

Registreer als zakelijke klant

Heeft u een KVK-inschrijving?

Registreer u dan als zakelijke klant bij De VerfVakman om online Veveo producten te kopen.


Beschrijving

Kenmerken

  • Snel resultaat omdat veelal met één afwerklaag kan worden volstaan.
  • Gemakkelijke verwerking.
  • Breed inzetbaar: overschilderbaar met gevelverven op basis van siliconenharsemulsie en kunstharsdispersie.
  • Waterdampdoorlatend.
  • Goede hechting.
  • Uitstekende dekking.
  • Niet geschikt voor de bescherming van betonnen ondergronden (niet carbonatatieremmend).

Toepassing / Ondergrond 

  • Op minerale ondergronden, zoals pleisterwerk, metselwerk en cement- gebonden gevelbeplating.
  • Geschikt voor licht tot matig zuigende ondergronden.
  • Tevens toepasbaar op oude verflagen, mits deze goed hechten op de ondergrond.

De ondergrond dient volledig afgebonden en draagkrachtig te zijn. Vochtpercentage van minerale ondergronden max. 4%. Behandeling van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product.

Veveo Collix Universal Façade Primer 

Veveo Collix Universal Façade Primer is een hoogwaardige primer die speciaal is ontwikkeld voor
buitengevels en andere buitenoppervlakken. Bescherming en voorbereiding Deze primer biedt een uitstekende bescherming tegen de elementen en bereidt oppervlakken voor op een duurzame verflaag. Het zorgt voor een goede hechting van de verf op het oppervlak en voorkomt dat er vocht in het oppervlak binnendringt. Dit maakt het een ideale keuze voor oppervlakken die vaak worden blootgesteld aan weersinvloeden, zoals gevels en buitenmuren.

Veveo Collix Universal Façade Primer is een hoogwaardige primer die speciaal is ontwikkeld voor buitengevels en andere buitenoppervlakken. In deze tekst zullen we u meer vertellen over de voordelen van deze primer en waarom het een goede keuze kan zijn voor uw schilderproject.

Gemakkelijk aan te brengen Veveo Collix Universal Façade Primer is gemakkelijk aan te brengen met een kwast, roller of spuit en droogt snel op. Hierdoor kunt u snel verder gaan met het schilderen van de oppervlakken.

Compatibiliteit met verf van Veveo Deze primer is speciaal ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met verf van Veveo. Dit zorgt voor een optimale hechting tussen de primer en de verf, waardoor u zeker kunt zijn van een duurzame en langdurige verflaag.

Een duurzame keuze Als u op zoek bent naar een duurzame en milieuvriendelijke keuze voor uw schilderproject, dan is Veveo Collix Universal Façade Primer de ideale keuze. Deze primer is op waterbasis en bevat geen oplosmiddelen, wat zorgt voor minder milieubelasting.

Dit heb je ook nodig

Let op, speciaal voor jou op kleur gemengde producten kunnen niet geretourneerd worden!