Verfwinkel Relius Volldecker 4XFF Zwart

Relius Volldecker 4XFF Zwart

: 12,5 Liter
-221,75
Vanaf (Excl. BTW) 73,25
-268,32
Vanaf (Incl. BTW) 88,63

Offerte Aanvragen

Bestel meer, bespaar meer

Min Max Unit Price
1 3 84,95
4 And more. 73,25

Beschrijving

Relius Volldecker 4XFF is makkelijk te verwerken uitstekend dekkende reukarme muurverf van professionele kwaliteit. Relius Volldecker 4XFF geeft een mooie matte uitstraling en is in Duitsland nog altijd de best verkochte muurverf (In Nederland is de Relius R1 Pro). Als we het over dekkracht hebben in combinatie met een matte afwerking is dit product absoluut van wereldklasse. Relius Volldecker 4XFF heeft een schrobklasse 2 in combinatie met een langzame droging is dit product dan ook streeploos aan te brengen op wanden en plafonds.

Relius Volldecker 4XFF is ideaal voor plafonds en wanden waar een mooie matte uitstraling gewenst is in combinatie met een extreem goede dekkracht. Product is prijstechnisch net wat gunstiger dan de Relius R1 Pro wat hem geschikt maakt voor grote projecten waar dekkracht op de eerste plaats staat.

Heb ik ook een voorstrijk nodig?

Voordat u uw muur gaat behandelen met muurverf/latex is het belangrijk om erachter te komen of u voorstrijk nodig heeft. Het mooie hiervan is, is dat u daar helemaal zelf achter kunt komen door de test te doen.
Neem een natte spons en druk deze tegen de muur. Als het water wordt opgenomen door de muur dan is er eerst een voorstrijk nodig. Neemt de muur geen vocht op? Dan is er geen voorbehandeling nodig.

Welke verfroller heb ik nodig?

Met een roller is het gewenst om een strak en gelijkmatig eindresultaat te creëren. Je moet er niet aan denken om pluisjes uit je schilderwerk te vissen. De opname en afgifte is hierin essentieel. We adviseren voor het werken met een muurverf/latex de Toptex muurverf roller te gebruiken. Deze roller komt bij ons het beste uit de test.

Welke kwast heb ik nodig voor muurverf?

Voor het aanbrengen van muurverf is het belangrijk om de juiste kwast te kiezen. Met de juiste kwast wordt de latex gelijkmatig aangebracht, met een zo goed mogelijke opname en afgifte. We zijn van mening dat de VP synthetische all round kwast de juiste vezels bevat voor het beste eindresultaat. Deze kwast is opgebouwd uit verschillende vezels, wat een combinatie is van traditionele varkensharen en een selectie synthetische vezels.

Staffel.

Extra informatie

Kies je inhoud

12,5 Liter

Dit heb je ook nodig