Verfwinkel SIKAFLOOR 150

SIKAFLOOR 150

Wissen

Offerte Aanvragen

Beschrijving

Sikafloor®-150 is een 2-componenten, laag viskeuze epoxyhars. “Totale vaste epoxy samenstelling volgens de testmethode van de Deutsche Bauchemie e.V. (Duitse organisatie voor bouw chemische producten)”
SPECIFICATIES

Eigenschappen

 • Laag viskeus
 • Goed indringend vermogen
 • Hoge hechtsterkte
 • Eenvoudig verwerkbaar
 • Korte wachttijden
 • Multifunctioneel
 • Ook geschikt voor buitentoepassing

Toepassing

 • Primer voor op betonnen ondergronden, cementgebonden dekvloeren en epoxy mortels
 • Voor normaal tot sterk absorberende ondergronden
 • Primer voor onder alle Sika epoxy en polyurethaan vloersystemen
 • Als bindmiddel voor schraaplagen en troffelmortels
 • Geschikt voor applicatie binnen en buiten

SIKAFLOOR 150 is een hoogwaardige coating die veel gebruikt wordt in diverse toepassingen. Deze coating biedt een uitstekende bescherming tegen slijtage, chemicaliën en andere invloeden van buitenaf. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste toepassingen van SIKAFLOOR 150.

Vloercoating voor industriële toepassingen
Een van de meest voorkomende toepassingen van SIKAFLOOR 150 is als vloercoating in industriële omgevingen. De coating is geschikt voor betonnen vloeren en biedt een uitstekende bescherming tegen slijtage, stoten en chemische invloeden. Door de hoge mechanische belastbaarheid is de coating uitermate geschikt voor ruimtes waar veel verkeer en zware machines aanwezig zijn, zoals productiehallen en magazijnen. Bovendien is SIKAFLOOR 150 bestand tegen hoge temperaturen en kan het worden toegepast in omgevingen waar sprake is van thermische belasting.

Vloercoating voor commerciële toepassingen
Naast industriële omgevingen wordt SIKAFLOOR 150 ook veel toegepast in commerciële omgevingen. Denk hierbij aan winkelcentra, parkeergarages en openbare gebouwen. Door de hoge slijtvastheid is de coating uitermate geschikt voor ruimtes waar veel mensen komen en waar sprake is van intensief gebruik. Bovendien kan SIKAFLOOR 150 in diverse kleuren worden geleverd, zodat het naadloos aansluit bij het interieur van het gebouw.

Vloercoating voor de voedingsmiddelenindustrie
Een andere belangrijke toepassing van SIKAFLOOR 150 is in de voedingsmiddelenindustrie. De coating voldoet aan de strenge eisen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid en is bestand tegen agressieve chemicaliën en zuren. Hierdoor kan SIKAFLOOR 150 worden toegepast in ruimtes waar voedsel wordt bereid en verwerkt, zoals keukens en slachthuizen. De coating is gemakkelijk schoon te maken en te desinfecteren, waardoor het risico op besmetting wordt verkleind.

Vloercoating voor de gezondheidszorg
Tot slot wordt SIKAFLOOR 150 ook veel toegepast in de gezondheidszorg. De coating is bestand tegen blootstelling aan bacteriën en virussen en is gemakkelijk schoon te maken en te desinfecteren. Hierdoor kan de coating worden toegepast in ruimtes waar hygiëne van groot belang is, zoals operatiekamers, laboratoria en ziekenhuizen. Bovendien is SIKAFLOOR 150 slipbestendig, wat de veiligheid van patiënten en medewerkers vergroot.

Conclusie
SIKAFLOOR 150 is een hoogwaardige coating die veel gebruikt wordt in diverse toepassingen. Het biedt een uitstekende bescherming tegen slijtage, chemicaliën en andere invloeden van buitenaf. De coating wordt veel toegepast in industriële omgevingen, commerciële omgevingen, voedingsmiddelenindustrie en de gezondheidszorg. Door de veelzijdigheid en kwaliteit van de coating is SIKAFLOOR 150 een populaire keuze voor het beschermen en verfraaien van vloeren in uiteenlopende branches.

Extra informatie

Inhoud in kilo

3 Kilo, 5 Kilo, 10 Kilo, 25 Kilo

Gemiddeld M² per liter

Ondergrond

Dekking

Transparant

Samenstelling

Merk

Dit heb je ook nodig