Verfwinkel Easydek Multi Cover Basic / Vattex Afdek – 220 gr.

Easydek Multi Cover Basic / Vattex Afdek – 220 gr.

Wissen

Offerte Aanvragen

Beschrijving

Afdekvlies is uitstekend geschikt voor ongelijke en onstabiele ondergronden zoals trappen. De inzetbaarheid leent zich voor allerlei klussen en bouwwerken in zowel de nieuwbouw als renovatie.

Bij het goed aftapen kan het neergelegde afdekvlies intensief worden gebruikt voor de gewenste toepassing.

Afdekvlies (ook wel afdekvilt genoemd) voorkomt vervuiling en beschadiging van de ondergrond en is bovendien lichtgewicht, dus makkelijk in gebruik. Het materiaal bestaat uit een eerste kwaliteit geweven/gewassen doek met aan de onderzijde een dikke vloeistofdichte anti-slipfolie.

Het materiaal laat zich dan ook perfect leggen en zal niet snel verschuiven tijdens de werkzaamheden of klus.

Eigenschappen Afdekvlies Vattex

  • Rol 10, 25 en 50 meter
  • Breedte 1 meter
  • Voorkomt vervuiling en beschadiging van de ondergrond
  • Voorkomt doorlekken van verf
  • Het vilt is goed op maat te snijden
  • Herbruikbaar
  • Voor het afplakken van vloeren en trappen
  • Lichtgewicht
  • Schoner en veiliger werken

Vattex Afdekvlies

De speciale opbouw van het doek geeft een uitstekend absorberend vermogen waardoor allerlei vuil en bouwvocht (bijvoorbeeld verfspatten) door het doek wordt opgenomen.

Afdekvlies is zeer flexibel en leent zich daarom ook goed voor het afdekken van bijvoorbeeld trappenhuizen, kleine ruimtes en prefab galerijen. Het afdekvlies kan men ook hergebruiken. Multicover.

Tijdelijke bescherming tijdens schilderen

HET PRODUCT

Multi Cover Basic is een non-woven vocht- en schokabsorberend afdekvlies voor de tijdelijke bescherming van allerlei ondergronden. Multi Cover Basic bestaat uit twee lagen. De onderlaag is een antislip-folie waardoor het altijd strak blijft vastliggen. De zachte bovenlaag bestaat uit gerecycled textiel dat samengeperst is en thermisch gelast op de onderlaag. De textiele bovenlaag zorgt voor een goede schokdemping en is vochtabsorberend. Verf of andere substanties worden hierdoor opgevangen en opgezogen en dringen niet door de folie onderlaag.

TOEPASSING

Tijdens schilder- of stucwerk biedt Multi Cover Basic een veilige bescherming voor tapijt, laminaat, linoleum, tegel- en betonvloeren en pvc-vloeren. Multi Cover Basic is ook te gebruiken voor buitenvloeren. Voor het afdekken van vloeren van natuurlijk materiaal, zoals parket of natuursteen, wordt geadviseerd een ademend afdekmateriaal zoals Multi Cover Ademend of Premium+ te gebruiken.

Multi Cover Basic wordt geleverd op rollen. Multi Cover Basic is zo opgerold dat de antislip-laag aan de buitenkant zit. Rol gemakkelijk af met hand of voet. Plak naden af met Easydek Multi Tape Removable.

EIGENSCHAPPEN

Dankzij de schokabsorberende eigenschappen blijft de onderliggende vloer onbeschadigd bij intensieve werkzaamheden. Multi Cover Basic is bovendien vochtabsorberend, waardoor druppels verf onderaan de schoen niet worden verspreid in de ruimte. Multi Cover Basic is herbruikbaar en daarmee onbeperkt inzetbaar.

Extra informatie

Breedte

100 CM

Merk

Inhoud in meters

10 Meter, 25 Meter, 50 Meter

Ondergrond

Ongelijke en onstabiele ondergronden

Herbruikbaar

Ja

Dit heb je ook nodig