Verfwinkel Veveo Celsor Acryl Duocoat Zijdeglans

Veveo Celsor Acryl Duocoat Zijdeglans

Registreer als zakelijke klant

Heeft u een KVK-inschrijving?

Registreer u dan als zakelijke klant bij De VerfVakman om online Veveo producten te kopen.


Beschrijving

Zeer goed vullende watergedragen grond- en lakverf op basis van een hybride bindmiddel. Mooie zijdeglans, één-pot-systeem. Uitstekende verwerkingseigenschappen, dekking en hechting. Weer- en kleurvast, hoge waterdampdoorlaatbaarheid, duurzaam elastisch.

Toepassing:

Buiten en binnen, als grondlak en aflak op hout, plaatmateriaal en oude voorbehandelde alkydharsverflagen. Door de zeer goede vulling en laagdikte opbouw met twee lagen een compleet verfsysteem aan te brengen.

  • Eén-pot-systeem.
  • Uitstekende dekking en hechting.
  • Weer- en kleurvast.
  • Duurzaam elastisch. 

Veveo Celsor Acryl Duocoat Zijdeglans is een hoogwaardige, watergedragen verf die zorgt voor een prachtig zijdeglans effect. Of het nu gaat om het schilderen van een nieuwbouwwoning of het opfrissen van een bestaande ruimte, deze verf biedteen uitstekende hechting en is goed bestand tegen krassen, stoten en andere beschadigingen. Hierdoor blijft jouw schilderwerk er langer mooi uitzien en hoef je minder snel opnieuw te schilderen.

Veveo Celsor Acryl Duocoat Zijdeglans biedt een langdurige bescherming. Deze verf heeft een uitstekende hechting en is goed bestand tegen krassen, stoten en andere beschadigingen. Hierdoor blijft jouw schilderwerk er langer mooi uitzien en hoef je minder snel opnieuw te schilderen. Bovendien is deze verf waterafstotend, wat ervoor zorgt dat vocht minder snel in de muur trekt.

Veveo Celsor Acryl Duocoat Zijdeglans is een hoogwaardige kwaliteitsverf die toch betaalbaar is. Bij Veveo kun je namelijk rekenen op een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien biedt Veveo een uitgebreide verfprijslijst, waardoor je altijd een verf kunt vinden die binnen jouw budget past. Zo hoef je niet te bezuinigen op kwaliteit en kun je toch een prachtig resultaat behalen.

Veveo Celsor Acryl Duocoat Zijdeglans is zeer makkelijk aan te brengen. De verf heeft een goede vloeiing en droogt snel op, waardoor je snel weer verder kunt met de volgende laag. Ook is de verf geurarm en milieuvriendelijk, wat zorgt voor een prettige werkomgeving. Door de makkelijke verwerking van de verf kun je ook als beginner een mooi resultaat behalen.

Geschikt voor verschillende ondergronden Veveo Celsor Acryl Duocoat Zijdeglans is geschikt voor gipskartonplaten. Hierdoor kun je deze verf gebruiken voor verschillende toepassingen, zoals het schilderen van muren in de woonkamer, slaapkamer, keuken, hal of badkamer. Dankzij de goede dekking van de verf, heb je bovendien minder lagen nodig en bespaar je tijd en geld.

Extra informatie

Merk

Wit of kleur

Kleur, Wit

Inhoud

2,5 Liter

Gemiddeld M² per liter

Ondergrond

Aanbrengen met

Langharige kwast of verfrol

Voor gebruik

Waterdampdoorlaatbaarheid

Hoog

Droogtijden

Bij 23°C en een relatieve luchtvochtigheid van 50%:
Stofdroog na ca. 1 uur,
Kleefvrij na 2 uur,
Overschilderbaar na 6 uur

Documenten

Kenmerkenblad

Dit heb je ook nodig