Verfwinkel Veveo Celsor Aqua Titanium Hoogglans

Veveo Celsor Aqua Titanium Hoogglans

Registreer als zakelijke klant

Heeft u een KVK-inschrijving?

Registreer u dan als zakelijke klant bij De VerfVakman om online Veveo producten te kopen.


Beschrijving

Watergedragen, hoogglans aflak. Uiterst kras-, slijt- en stootvast op basis van polyurethan alkydemulsie. Lange open tijd, goede dekking, kleurecht en bestand tegen huidvetten. Perfecte vloeiing.

Toepassing:

Binnen en buiten, op zowel met alkyd als acrylaat behandelde hout-, kunststof- en metalen ondergrond.

Duokeur:

Het DUBOkeur laat zien dat een bouwproduct tot de meest milieuvriendelijke producten voor een bepaalde toepassing behoort. Of een product het DUBOkeur verdient, wordt bepaald op basis van berekeningen van de milieu-impact gedurende de hele levenscyclus van het product en vergelijkingen met andere invulling voor een bepaalde toepassing.

De berekeningen worden gedaan door het NIBE, en het NIBE geeft het DUBOkeur uit.

Veveo Celsor Aqua Titanium Hoogglans  
Veveo Celsor Aqua Titanium Hoogglans is een hoogwaardige verf voor binnen. Met zijn unieke
eigenschappen biedt deze verf een uitstekende bescherming en een langdurig glanzend resultaat. In dit artikel zullen we meer vertellen over de eigenschappen van deze verf en waarom deze zo geschikt is voor diverse schilderprojecten.

Veveo Celsor Aqua Titanium Hoogglans is een hoogwaardige verf voor binnen. Met zijn unieke eigenschappen biedt deze verf een uitstekende bescherming en een langdurig glanzend resultaat. In dit artikel zullen we meer vertellen over de eigenschappen van deze verf en waarom deze zo geschikt is voor diverse schilderprojecten.

Veveo Celsor Aqua Titanium Hoogglans is een watergedragen verf met een hoog percentage titaniumdioxide, wat zorgt voor een uitstekende dekking. Daarnaast is de verf kras- en slijtvast, waardoor deze ook geschikt is voor intensief gebruikte oppervlakken. De verf heeft een mooie, hoogglanzende afwerking en is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Veveo Celsor Aqua Titanium Hoogglans is geschikt voor diverse schilderprojecten binnen. Denk hierbij aan het schilderen van deuren, kozijnen, muren, plafonds en trappen. Dankzij de snelle droogtijd kan er snel doorgeschilderd worden en is het mogelijk om meerdere lagen op één dag aan te brengen. Daarnaast is de verf geurarm en bevat deze geen oplosmiddelen, waardoor deze minder belastend is voor het milieu.

Veveo Celsor Aqua Titanium Hoogglans is een hoogwaardige verf met uitstekende eigenschappen en een mooie hoogglanzende afwerking. Door de watergedragen samenstelling en het ontbreken van oplosmiddelen is deze verf bovendien minder belastend voor het milieu. Bent u op zoek naar een duurzame en mooie verf voor uw schilderproject? Dan is Veveo Celsor Aqua Titanium Hoogglans zeker het overwegen waard.

Extra informatie

Merk

Inhoud

1 Liter, 2,5 Liter

Wit of kleur

Kleur, Wit

Gemiddeld M² per liter

Ondergrond

Voor gebruik

Verdunningstype

Leidingwater

Droogtijden

Bij 23°C en een relatieve luchtvochtigheid van 50%:
Stofdroog na ca. 1,5 uur,
Kleefvrij na ca. 3 uur,
Droog en overschilderbaar na ca. 16 uur.

Kras- en stootvast

Ja

Documenten

kenmerkenblad

Dit heb je ook nodig