Verfwinkel Veveo Celsor Aqua Titanium Mat

Veveo Celsor Aqua Titanium Mat

Registreer als zakelijke klant

Heeft u een KVK-inschrijving?

Registreer u dan als zakelijke klant bij De VerfVakman om online Veveo producten te kopen.


Beschrijving

Watergedragen, matte (voor- en) aflak voor binnentoepassing op basis van polyurethan acrylaatdispersie. Uitstekende verwerkingseigenschappen, lange open tijd, goededekking, kras- en stootvast, reukarm, kleurecht, niet vergelend en bestand tegen huidvetten.

Toepassing:

Binnen, op zowel met alkyd als acrylaat behandelde hout-, kunststof- en metalen ondergrond.

Duokeur:

Het DUBOkeur laat zien dat een bouwproduct tot de meest milieuvriendelijke producten voor een bepaalde toepassing behoort. Of een product het DUBOkeur verdient, wordt bepaald op basis van berekeningen van de milieu-impact gedurende de hele levenscyclus van het product en vergelijkingen met andere invulling voor een bepaalde toepassing.

De berekeningen worden gedaan door het NIBE, en het NIBE geeft het DUBOkeur uit.

Veveo Celsor Aqua Titanium Mat: de beste verf voor een strak resultaat  

Wil jij jouw hout, voorbehandelde metalen en kunststoffen een nieuwe, frisse uitstraling geven? Dan is Veveo Celsor Aqua Titanium Mat dé oplossing. Deze hoogwaardige muurverf van Veveo staat garant voor een prachtig mat resultaat. In deze tekst lees je alles over de voordelen van deze verf en hoe je deze het beste kunt aanbrengen.  

Een matte afwerking is helemaal van deze tijd. Het geeft een moderne uitstraling en zorgt ervoor dat oneffenheden minder zichtbaar zijn. Veveo Celsor Aqua Titanium Mat heeft een prachtig matte afwerking, waardoor jouw schilderwerk er weer als nieuw uitziet. Daarnaast zorgt de verf voor een egale kleur en dekt het goed.

Veveo Celsor Aqua Titanium Mat is gemakkelijk aan te brengen. De verf heeft een goede structuur, waardoor deze niet spat tijdens het schilderen. Ook droogt de verf snel, waardoor je snel door kunt met de volgende laag of andere werkzaamheden.

De verf van Veveo is niet alleen mooi, maar ook duurzaam. Zo is Celsor Aqua Titanium Mat krasbestendig en stootvast. Dit maakt de verf uitermate geschikt voor drukke ruimtes, zoals de hal of de woonkamer.

Let op: voor het beste resultaat is het belangrijk om de juiste verfroller en kwasten te gebruiken. Raadpleeg hiervoor de gebruiksaanwijzing van Veveo of vraag advies aan ons.

Extra informatie

Merk

Inhoud

1 Liter, 2,5 Liter

Wit of kleur

Kleur, Wit

Basis

Watergedragen

Gemiddeld M² per liter

Voor gebruik

Ondergrond

Kras & Slijtvast

Ja

Documenten

Kenmerkenblad

Dit heb je ook nodig