Verfwinkel Veveo Celsor Aqua Titanium Spray Hoogglans

Veveo Celsor Aqua Titanium Spray Hoogglans

Registreer als zakelijke klant

Heeft u een KVK-inschrijving?

Registreer u dan als zakelijke klant bij De VerfVakman om online Veveo producten te kopen.


Beschrijving

Watergedragen verspuitbare hoogglanzende aflak op basis van een alkydemulsie. Mooie hoge glans. Uitstekende verwerkingseigenschappen, mooie vloeiing, uitstekende dekking, kras- en stootvast, reukarm, kleurecht, weinig vergelend en bestand tegen huidvetten.

Toepassing:

Binnentoepassing. Door zeer weinig nevel goed toe te passen in bestaande situaties over alkyd en acrylaat verflagen. Nieuwbouw: op de bouwplaats in een laag af te werken.

  • Uitstekende verwerkingseigenschappen.
  • Kras- en stootvast.
  • Mooie vloeiing.
  • Uitstekende dekking.
  • Reukarm, kleurecht en weinig vergelend.
  • Bestand tegen huidvetten.

Veveo Celsor Aqua Titanium Spray Hoogglans
Een perfecte afwerking van je houtwerk, voorbehandelde metalen en kunststoffen. Is
cruciaal voor een prachtig interieur. Het kiezen van de juiste verf is dan ook van groot belang. Bij Veveo ben je aan het juiste adres voor de beste kwaliteit verf.

Celsor Aqua Titanium Spray Hoogglans is een hoogwaardige verf die perfect geschikt is voor het schilderen van je houtwerk, voorbehandelde metalen en kunststoffen. De verf heeft een uitstekende dekking en is gemakkelijk aan te brengen met een spuitpistool. Bovendien heeft deze verf een snelle droogtijd, waardoor je snel kunt overschilderen en je klus sneller af is. Daarnaast is deze verf watergedragen, waardoor het milieuvriendelijk en geurarm is.

Veveo is een gerenommeerd merk in de verfindustrie. De Veveo verf en muurverf zijn van topkwaliteit en bieden een uitstekende dekking. Met de Veveo verf en muurverf ben je verzekerd van een duurzame en hoogwaardige afwerking. Bovendien is de Veveo verfprijslijst zeer concurrerend.

Veveo latex is een andere hoogwaardige verf van Veveo. Het verschil tussen Veveo latex en Celsor Aqua Titanium Spray Hoogglans is dat Veveo latex geschikt is voor het schilderen van je houtwerk, voorbehandelde metalen en kunststoffen. Celsor Aqua Titanium Spray Hoogglans is daarentegen watergedragen en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Het is dus afhankelijk van de situatie welke verf het meest geschikt is.

Celsor Aqua Titanium Spray Hoogglans is de perfecte verf voor een perfecte afwerking van je je houtwerk, voorbehandelde metalen en kunststoffen. Het is een hoogwaardige verf met een uitstekende dekking en snelle droogtijd. De verf is bovendien milieuvriendelijk en geur arm.

Extra informatie

Merk

Wit of kleur

Kleur, Wit

Inhoud

2,5 Liter

Gemiddeld M² per liter

Ondergrond

Voor gebruik

Aanbrengen met

Airmix of airless-spuit

Kras- en stootvast

Ja

Droogtijden

Bij 23°C en een relatieve luchtvochtigheid van 50%:
Stofdroog na ca. 2 uur,
Kleefvrij na ca. 4 uur,
Overschilderbaar na ca. 16 uur

Documenten

Kenmerkenblad

Dit heb je ook nodig