Verfwinkel Veveo Celsor Metalcoat 4S Exterior Zijdeglans

Veveo Celsor Metalcoat 4S Exterior Zijdeglans

Registreer als zakelijke klant

Heeft u een KVK-inschrijving?

Registreer u dan als zakelijke klant bij De VerfVakman om online Veveo producten te kopen.


Beschrijving

Kenmerken

  • Zijdeglanzend één pot systeem.
  • Roestwerend.
  • Kan ook op diverse harde kunststoffen toegepast worden.

Toepassing:

Buiten, op staal, verzinkt staal, aluminium, hard PVC, Chloorrubber, vinyl en plastisol.

Veveo Celsor Metalcoat 4S Exterior Zijdeglans.

Veveo Celsor Metalcoat 4S Exterior Zijdeglans: de perfecte verf voor metalen oppervlakken

Veveo Celsor Metalcoat 4S Exterior Zijdeglans is een hoogwaardige verf die speciaal is ontwikkeld voor het schilderen van metalen oppervlakken. Of het nu gaat om metalen deuren, kozijnen of gevelbeplating, deze verf zorgt voor een uitstekende bescherming tegen alle weersinvloeden. In deze tekst leest u meer over de eigenschappen en voordelen van deze verf.

Veveo Celsor Metalcoat 4S Exterior Zijdeglans biedt niet alleen een prachtige afwerking, maar ook uitstekende bescherming. Deze verf hecht perfect op metaal en zorgt voor een duurzame bescherming tegen corrosie en roest. Dankzij de geavanceerde 4S-technologie heeft deze verf een hoge weerstand tegen extreme weersomstandigheden, waardoor uw metalen oppervlakken er jarenlang als nieuw uit blijven zien.

Veveo Celsor Metalcoat 4S Exterior Zijdeglans is niet alleen duurzaam, maar ook gemakkelijk aan te brengen. De verf is speciaal ontwikkeld voor buitentoepassingen en droogt snel, waardoor u snel weer verder kunt met uw werkzaamheden. Bovendien is de verf zeer gemakkelijk te verwerken, waardoor u snel een prachtig eindresultaat bereikt.

Veveo Celsor Metalcoat 4S Exterior Zijdeglans geeft uw metalen oppervlakken een prachtige zijdeglans afwerking. Deze afwerking zorgt voor een mooie uitstraling en maakt uw metalen oppervlakken extra stijlvol. Bovendien is deze verf verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor u altijd een kleur vindt die past bij uw wensen en interieur.

Kortom, Veveo Celsor Metalcoat 4S Exterior Zijdeglans is dé perfecte verf voor het schilderen van metalen oppervlakken. Dankzij de uitstekende hechting, duurzame bescherming, gemakkelijke verwerking en zijdeglans afwerking is deze verf een aanwinst voor iedere klusser.

Extra informatie

Merk

Inhoud

2,5 Liter

Wit of kleur

Kleur, Wit

Gemiddeld M² per liter

Ondergrond

Aanbrengen met

Kwast en verfrol

Droogtijden

Bij 23°C en een relatieve luchtvochtigheid van 50%:
Stofdroog na ca. 1 uur,
Kleefvrij na ca. 3 uur,
Overschilderbaar na ca. 14 uur,
Doorgehard na 4 weken

Voor gebruik

Roestwerend

Ja

Documenten

Kenmerkenblad

Dit heb je ook nodig