Verfwinkel Veveo Celsor Multi Primer

Veveo Celsor Multi Primer

Registreer als zakelijke klant

Heeft u een KVK-inschrijving?

Registreer u dan als zakelijke klant bij De VerfVakman om online Veveo producten te kopen.


Beschrijving

Grondlak met goede dekking en vloeiing op basis van alkydhars voor buitentoepassing. Goede hechting. Leverbaar in nagenoeg alle kleuren.

Toepassing:

Buiten, op hout, voorbehandeld metaal, -kunststof en bestaande (gereinigde en mat geschuurde) verflagen.

  • Goede vloeiing.
  • Goede hechting.
  • Goede dekking.
  • Leverbaar in nagenoeg alle kleuren.

Veveo Celsor Multi Primer

De beste basis voor uw verfproject.

Veveo Celsor Multi Primer is een hoogwaardige grondlaag die speciaal is ontworpen om uw oppervlakken te beschermen tegen corrosie, vocht en andere vormen van schade. Met deze duurzame primer bent u verzekerd van een egale en gladde ondergrond, waardoor uw verf of muurverf beter hecht en een mooiere uitstraling krijgt. Of u nu gaat schilderen, vernissen, lakken of beitsen, met Veveo Celsor Multi Primer als basis bent u verzekerd van een uitstekend resultaat. 

Wilt u uw oppervlakken voorzien van een frisse en nieuwe uitstraling? Dan is Veveo Celsor Multi Primer de ideale basis voor uw schilder- of verfproject. Met deze hoogwaardige primer bereikt u een egale en gladde ondergrond, waardoor uw verf beter hecht en een betere dekking krijgt. Het is compatibel met verschillende soorten verven, waaronder de producten van Veveo verf. Hierdoor kunt u altijd de perfecte combinatie vinden om uw oppervlakken de uitstraling te geven die u wenst.

Veveo Celsor Multi Primer: Kies voor kwaliteit en duurzaamheid

Als u op zoek bent naar de beste kwaliteit en duurzaamheid voor uw schilderproject, dan is Veveo Celsor Multi Primer de ideale keuze. Het biedt uitstekende bescherming tegen en vocht, zorgt voor een gladde en egale ondergrond en is compatibel met verschillende soorten verf. Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van Veveo verf en behaal het beste resultaat bij het schilderen.

Extra informatie

Merk

Inhoud

1 Liter, 2,5 Liter

Wit of kleur

Kleur, Wit

Gemiddeld M² per liter

Ondergrond

Aanbrengen met

Kwast of verfrol

Voor gebruik

Droogtijden

Bij 23°C en een relatieve luchtvochtigheid van 50%:
Stofdroog na ca. 2½ uur,
Kleefvrij na 3 uur,
Overschilderbaar na ca.16 uur

Documenten

Kenmerkenblad

Dit heb je ook nodig