Verfwinkel Veveo Celsor Platina Primer 4S

Veveo Celsor Platina Primer 4S

Registreer als zakelijke klant

Heeft u een KVK-inschrijving?

Registreer u dan als zakelijke klant bij De VerfVakman om online Veveo producten te kopen.


Beschrijving

Vier seizoenen grondverf op basis van urethan alkydhars toepasbaar vanaf 0 °C. Zeer goede hechting en kantendekking. Goede droging en goede schuurbaarheid.

Toepassing:

Gronden van hout.
Overgronden van metalen die op een juiste wijze zijn behandeld met primerlagen.
Voor het overgronden van bestaande, goed schoongemaakte synthetische verflagen.

  • Zeer goede dekking en kantendekking.
  • Goede vulling.
  • Goede vloeiing.
  • Goede droging.
  • Goede schuurbaarheid.
  • Vanaf 0ºC verwerkbaar.

Duokeur:

Het DUBOkeur laat zien dat een bouwproduct tot de meest milieuvriendelijke producten voor een bepaalde toepassing behoort. Of een product het DUBOkeur verdient, wordt bepaald op basis van berekeningen van de milieu-impact gedurende de hele levenscyclus van het product en vergelijkingen met andere invulling voor een bepaalde toepassing.

De berekeningen worden gedaan door het NIBE, en het NIBE geeft het DUBOkeur uit.

Veveo Celsor Platina Primer 4S
Veveo Celsor Platina Primer 4S: de ideale basislaag voor al uw houtwerk en voorbehandeld metaal en kunststoffen). Veveo Celsor Platina Primer 4S is een innovatieve grondverf die de basis vormt voor een duurzame en strakke afwerking van uw schilderwerk. In deze tekst leest u meer over de eigenschappen van Veveo Celsor Platina Primer 4S en de voordelen die deze primer biedt voor uw schilderproject.

1. Snelle droogtijd.
2. Hoge dekkracht.
3. Uitstekende hechting.
4. Duurzame bescherming.

Eigenschappen en voordelen van Veveo Celsor Platina Primer 4S
Veveo Celsor Platina Primer 4S is een hoogwaardige grondverf op basis van gemodificeerde alkydhars)Deze primer heeft uitstekende hechtingseigenschappen, waardoor het oppervlak goed hecht en de kans op afbladderen van de verf wordt geminimaliseerd. Bovendien zorgt de primer voor een egale en gladde ondergrond, waardoor de uiteindelijke verflaag mooier en strakker wordt.

Veveo Celsor Platina Primer 4S is geschikt voor gebruik op verschillende ondergronden, waaronder hout, metaal en kunststof mits voorbehandeld. De primer kan worden aangebracht met verschillende technieken, zoals kwasten, rollen of spuiten. Daarnaast is de primer overschilderbaar met verschillende verven, waaronder. Zo kunt u de kleur en uitstraling van uw schilderwerk volledig naar uw wens aanpassen.

Prijs en beschikbaarheid van Veveo Celsor Platina Primer 4S
Veveo Celsor Platina Primer 4S is verkrijgbaar bij verschillende verf- en bouwmaterialenhandels. Op de website van Veveo vindt u een verfprijslijst met een overzicht van de beschikbare producten en de prijzen. Houd er rekening mee dat de prijs van Veveo Celsor Platina Primer 4S kan variëren afhankelijk van de locatie en de leverancier.

Veveo verf: duurzame en hoogwaardige kwaliteit
Veveo is een toonaangevend merk op het gebied van verf en coatings voor zowel de professionele als de doe-het-zelf markt. Het bedrijf ontwikkelt hoogwaardige en duurzame verfproducten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Veveo verf staat garant voor een optimaal resultaat bij het schilderen van uw huis, kantoor of bedrijfspand.

Kortom, Veveo Celsor Platina Primer 4S is de ideale basislaag voor uw schilderwerk. Dankzij de uitstekende eigenschappen en compatibiliteit met diverse verven kunt u rekenen op een duurzaam en strak resultaat.

Extra informatie

Merk

Inhoud

1 Liter, 2,5 Liter

Wit of kleur

Kleur, Wit

Gemiddeld M² per liter

Ondergrond

Aanbrengen met

Kwast of verfrol

Voor gebruik

Slag- en stootvastheid

Uitstekend

Droogtijden

Bij 23°C en een relatieve luchtvochtigheid van 50%:
Stofdroog na ca. 1½ uur,
Kleefvrij na ca. 3½ uur,
Overschilderbaar na ca. 16 uur

Bij 5°C en een relatieve luchtvochtigheid van 85%:
Stofdroog na ca. 3 uur,
Kleefvrij na ca. 5 uur,
Overschilderbaar na ca. 24 uur

Documenten

Kenmerkenblad

Dit heb je ook nodig