Verfwinkel Veveo Celsor Platina Sb 4S Hoogglans

Veveo Celsor Platina Sb 4S Hoogglans

Registreer als zakelijke klant

Heeft u een KVK-inschrijving?

Registreer u dan als zakelijke klant bij De VerfVakman om online Veveo producten te kopen.


Beschrijving

Veveo Celsor Platina SB 4S Hoogglans is een hoogwaardige, oplosmiddelhoudende lakverf die zorgt voor een duurzame en professionele afwerking van uw houtwerk, metaalwerk en kunststof. Deze verf biedt een uitstekende bescherming tegen weersinvloeden, vuil en slijtage, waardoor het ideaal is voor toepassingen zowel binnen als buiten.

De Platina SB 4S Hoogglans verf heeft een hoogglans afwerking die zorgt voor een luxueuze uitstraling van uw interieur en exterieur. Het is gemakkelijk aan te brengen en droogt snel, waardoor het ideaal is voor snelle projecten en efficiënte toepassingen.

Deze verf biedt een uitstekende hechting en dekkracht en is bestand tegen krassen, stoten en chemicaliën. Het is geschikt voor ondergronden zoals hout, metaal, kunststof en PVC.

Met zijn duurzame bescherming en professionele uitstraling is deze verf perfect voor de afwerking van uw meubels, deuren, kozijnen en andere oppervlakken die een hoogwaardige afwerking vereisen. Kies voor Veveo Celsor Platina SB 4S Hoogglans voor een duurzame en professionele afwerking van uw interieur en exterieur, ongeacht de ondergrond en omgeving.

Extra informatie

Merk

Inhoud

1 Liter, 2,5 Liter

Gemiddeld M² per liter

Locatie

Buiten

Ondergrond

Aanbrengen met

Droogtijden

Bij 23°C en een relatieve luchtvochtigheid van 50%:
Stofdroog: na 2 uur,
Kleefvrij: na ca. 3 uur,
Overschilderbaar: na 16 uur

Bij 5°C en een relatieve luchtvochtigheid van 85%:
Stofdroog: na 4 uur,
Kleefvrij: na ca. 7 uur,
Overschilderbaar: na 24 uur

Dit heb je ook nodig