Verfwinkel Veveo Celsor Rain Guard Hoogglans

Veveo Celsor Rain Guard Hoogglans

Registreer als zakelijke klant

Heeft u een KVK-inschrijving?

Registreer u dan als zakelijke klant bij De VerfVakman om online Veveo producten te kopen.


Beschrijving

Regenvaste hoogglans lakverf op basis van gemodificeerd alkydhars. Binnen 2 uur regenvast; na 2 uur kunnen deuren en ramen dicht zonder verkleven. Geen velvorming, lange open tijd en weinig vuilaanhechting (nagenoeg geen zwarte strepen meer).

Toepassing:

Als slijtvaste hoogglanslak op voorbehandeld hout, metaal, kunststof enz. alsmede op bestaande goed schoongemaakte en geschuurde verflagen.

  • Binnen 2 uur regenvast.
  • Ramen en deuren binnen 2 uur dicht zonder verkleven.
  • Lange open tijd.
  • Geringe vuilaanhechting (nagenoeg geen zwarte strepen).
  • Geen velvorming.

Veveo Celsor Rain Guard Hoogglans: De beste verf voor bescherming tegen regen

Als je op zoek bent naar verf die uitstekend bestand is tegen regen, dan is Veveo Celsor Rain Guard Hoogglans de perfecte keuze. Deze hoogglans verf is speciaal ontworpen om een duurzame bescherming te bieden tegen de meest extreme weersomstandigheden. Het is een uitstekende keuze voor het schilderen van kozijnen, deuren, en andere buitenoppervlakken die regelmatig blootstaan aan regen en vocht.

Als je op zoek bent naar een verf die een prachtige hoogglans afwerking biedt, dan is Veveo Celsor Rain Guard Hoogglans een uitstekende keuze. Deze verf biedt niet alleen een perfecte afwerking, maar ook een uitstekende bescherming tegen regen en andere weersomstandigheden. Met deze verf heb je gegarandeerd een prachtige, glanzende uitstraling die langdurig mooi blijft.

Veveo staat bekend om zijn hoogwaardige verfproducten die zorgen voor een uitstekende bescherming en een mooie afwerking. Met Veveo Celsor Rain Guard Hoogglans kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Het is een verf die lang meegaat en er altijd mooi uitziet. Bovendien biedt Veveo een ruime keuze aan kleuren en afwerkingen, zodat je altijd de perfecte verf kunt vinden voor jouw project.

Als je op zoek bent naar hoogwaardige verf tegen een betaalbare prijs, dan is Veveo Celsor Rain Guard Hoogglans de perfecte keuze.

Extra informatie

Merk

Inhoud

0,5 liter, 1 Liter, 2,5 Liter

Wit of kleur

Kleur, Wit

Gemiddeld M² per liter

Ondergrond

Aanbrengen met

Kwast of lakroller

Voor gebruik

Slag- en stootvastheid

Uitstekend

Weervastheid

Uitstekend

Droogtijden

Bij 23°C en een relatieve luchtvochtigheid van 50%:
Stofdroog na 1½ uur,
Kleefvrij na 2 uur,
Overschilderbaar na 6 uur

Bij 5°C en een relatieve luchtvochtigheid van 85%:
Stofdroog na 3 uur,
Kleefvrij na 4 uur
Overschilderbaar: na 12 uur

Dit heb je ook nodig