Verfwinkel Veveo Celsor Rain Guard Primer 4S

Veveo Celsor Rain Guard Primer 4S

Registreer als zakelijke klant

Heeft u een KVK-inschrijving?

Registreer u dan als zakelijke klant bij De VerfVakman om online Veveo producten te kopen.


Beschrijving

Regenvaste primer op basis van gemodificeerd alkydhars. Binnen 2 uur regenvast; na 2 uur kunnen deuren en ramen dicht zonder verkleven. Geen velvorming, lange open tijd en weinig vuilaanhechting (nagenoeg geen zwarte strepen meer).

Toepassing:

Als slijtvaste primer op voorbehandeld hout, metaal, kunststof enz. alsmede op bestaande goed schoongemaakte en geschuurde verflagen.

  • Binnen 2 uur regenvast.
  • Mogelijk om 2 lagen op 1 dag te schilderen
  • Ramen en deuren binnen 2 uur dicht zonder verkleven.
  • Lange open tijd.
  • Geringe vuilaanhechting (nagenoeg geen zwarte strepen).
  • Geen velvorming.

Veveo Celor Rain Guard Primer 45 
Als het gaat om het schilderen van je huis of bedrijfspand, wil je er zeker van zijn dat het schilderwerk beschermd blijft tegen alle weersomstandigheden en andere invloeden.

Veveo biedt met haar Celsor Rain Guard Primer 45 de perfecte oplossing voor een langdurige bescherming van jouw schilderwerk.Bescherming tegen weer en wind: Veveo Celsor Rain Guard Primer 45 is een primer die speciaal is ontwikkeld om jouw schilderwerk te beschermen tegen de invloeden van weer en wind. Door de waterafstotende werking van de primer blijft het schilderwerk langer mooi en wordt voorkomen dat vocht kan doordringen in het oppervlak. Dit maakt de primer uitermate geschikt voor gebruik op houtwerk.

Een ander groot voordeel van Veveo Celsor Rain Guard Primer 45 is de uitstekende hechting op verschillende ondergronden. Of je nu hout of voorbehandeld metaal wilt schilderen, deze primer zorgt ervoor dat de verf goed hecht en niet gaat bladderen. Hierdoor blijft het schilderwerk langer mooi en hoef je minder snel opnieuw te schilderen.

Veveo Celsor Rain Guard Primer 45 is dé oplossing voor een langdurige bescherming van jouw schilderwerk tegen de invloeden van weer en wind. Met uitstekende hechting op verschillende ondergronden, een betaalbare prijs en de kwaliteit die je van Veveo gewend bent, is deze primer een onmisbaar product voor iedereen die het beste wil voor zijn schilderwerk.

 

Extra informatie

Merk

Inhoud

1 Liter, 2,5 Liter

Wit of kleur

Kleur, Wit

Gemiddeld M² per liter

Ondergrond

Aanbrengen met

Kwast of verfrol

Type verdunning

Geen, het product is gebruiksklaar

Voor gebruik

Weervastheid

Uitstekend

Droogtijden

Bij 23°C en een relatieve luchtvochtigheid van 50%:
Stofdroog na ca. 1 uur,
Kleefvrij na ca. 2 uur,
Overschilderbaar na ca. 4 uur

Bij 5°C en een relatieve luchtvochtigheid van 85%:
Stofdroog na ca. 2 uur,
Kleefvrij na ca. 4 uur,
Overschilderbaar na ca. 16 uur

Dit heb je ook nodig