Verfwinkel Veveo Collix AC Plus Mat – 10 Liter – Kleur uit Wit

Veveo Collix AC Plus Mat – 10 Liter – Kleur uit Wit

Registreer als zakelijke klant

Heeft u een KVK-inschrijving?

Registreer u dan als zakelijke klant bij De VerfVakman om online Veveo producten te kopen.


Beschrijving

Veveo Collix AC Plus Mat is een hoogwaardige, watergedragen muurverf die zorgt voor een uitstekende dekking en een duurzame afwerking van muren en plafonds. Met zijn unieke formulering biedt deze verf een optimale bescherming tegen vlekken en is hij bestand tegen schimmel- en algenaangroei.

Deze verf is gemakkelijk aan te brengen en droogt snel, waardoor het ideaal is voor snelle projecten waarbij efficiëntie van belang is. Het is een milieuvriendelijke optie omdat het weinig VOC bevat en veilig is voor gebruik in alle ruimtes, inclusief de slaapkamer en kinderkamer.

De Collix AC Plus Mat verf is verkrijgbaar in een stijlvolle, matte afwerking die zorgt voor een elegante uitstraling van de ruimte. Het is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en kan worden gebruikt op verschillende ondergronden zoals beton, gipsplaat, metselwerk en hout.

Met een inhoud van 10 liter is deze verf geschikt voor grotere oppervlakken en biedt het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kies voor Veveo Collix AC Plus Mat voor een duurzame en professionele afwerking van uw muren en plafonds.

Veveo Collix AC PLUS MAT-10 Liter
Veveo Collix AC Plus Mat is een hoogwaardige muurverf op waterbasis. De verf is zeer geschikt voor het schilderen van muren en plafonds. In deze tekst bespreken we de voordelen van Veveo Collix AC Plus Mat en waarom het een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige muurverf.

Kwaliteit van Veveo verf: Veveo staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige verven. De Veveo
Collix AC Plus Mat is hierop geen uitzondering. De verf heeft een uitstekende dekking en is duurzaam. Dit betekent dat de verf niet snel vervaagt of verkleurt, waardoor uw muren en plafonds er langdurig mooi uit blijven zien.

De Collix AC Plus Mat-10 Liter van Veveo biedt uitstekende bescherming en uitstraling voor muren en plafonds. Deze muurverf is geschikt voo binnen en beschermt tegen krassen, vlekken en weersinvloeden. Daarnaast biedt het een mooie, matte uitstraling die elke ruimte transformeert.

Bij Veveo geloven we in het bieden van hoogwaardige verf- en coatingoplossingen tegen een betaalbare prijs. Daarom is onze Collix AC Plus Mat-10 Liter niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar ook zeer betaalbaar. Bekijk onze verfprijslijst en ontdek hoe u kunt besparen op uw volgende verfproject.

De Collix AC Plus Mat-10 Liter van Veveo is een latexverf die duurzaamheid en weerstand biedt tegen krassen en vlekken. Het is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en biedt een prachtige, matte uitstraling die lang meegaat.

Staffel

Extra informatie

Merk

Inhoud

10 Liter

Voor gebruik

Ondergrond

Schrobklasse

Volgens EN 13300: Klasse 2

Droogtijden

Bij 23°C en een relatieve luchtvochtigheid van 50%:
Droog na ca. 2 uur,
Overschilderbaar na ca. 3 uur

Wit of kleur

Kleur, Wit

Documenten

kenmerkenblad

Dit heb je ook nodig