Verfwinkel Veveo Collix AC Plus S1 – 10 Liter – Kleur uit Wit

Veveo Collix AC Plus S1 – 10 Liter – Kleur uit Wit

Registreer als zakelijke klant

Heeft u een KVK-inschrijving?

Registreer u dan als zakelijke klant bij De VerfVakman om online Veveo producten te kopen.


Beschrijving

Veveo Collix AC Plus S1 is een hoogwaardige, watergedragen muurverf die speciaal is ontwikkeld voor de professionele schilder. Met zijn uitstekende dekkracht, duurzaamheid en schrobvastheid is deze verf de perfecte keuze voor veeleisende omgevingen zoals ziekenhuizen, scholen en kantoren.

De Collix AC Plus S1 verf heeft een unieke formulering die zorgt voor een optimale bescherming tegen vlekken en is bestand tegen schimmel- en algenaangroei. Het is een veilige en milieuvriendelijke optie omdat het weinig VOC bevat en veilig is voor gebruik in alle ruimtes, inclusief de slaapkamer en kinderkamer.

Deze verf is gemakkelijk aan te brengen en droogt snel, waardoor het ideaal is voor snelle projecten waarbij efficiëntie van belang is. Het is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en kan worden gebruikt op verschillende ondergronden zoals beton, gipsplaat, metselwerk en hout.

Met een inhoud van 10 liter is deze verf geschikt voor grotere oppervlakken en biedt het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kies voor Veveo Collix AC Plus S1 voor een duurzame en professionele afwerking van uw muren en plafonds, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. Schrobklasse volgens EN 13300: Klasse 1

Veveo Collix AC PLUS S1 
Veveo Collix AC Plus S1 is een premium kwaliteit muurverf die speciaal is ontworpen voor het schilderen van binnenmuren. Deze hoogwaardige verf biedt niet alleen een uitstekende dekking, maar is ook schimmelbestendig en duurzaam.

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Uitstekende dekking
  • Schrobklasse 1
  • Duurzaam
  • Staffel

 

Extra informatie

Merk

Ondergrond

Aanbrengen met

Kwast, verfrol of airless-spuit

Voor gebruik

Droogtijden

Bij 23°C en een relatieve luchtvochtigheid van 50%:
Droog na ca. 2 uur,
Overschilderbaar na ca. 4 uur

Schrobvastheid

Ja, volgens EN 13300: Klasse 1.

Was- en schrobbaar

Ja

Waterdampdoorlatend

Ja

Wit of kleur

Kleur, Wit

Documenten

kenmerkenblad

Dit heb je ook nodig