Verfwinkel Veveo Collix Multitex Mat

Veveo Collix Multitex Mat

Registreer als zakelijke klant

Heeft u een KVK-inschrijving?

Registreer u dan als zakelijke klant bij De VerfVakman om online Veveo producten te kopen.


Beschrijving

Matte muurverf op basis van kunstharsdispersie voor binnen en buiten.

Toepassing:

Op minerale ondergronden, zoals schuurwerk, beton, pleisterwerk, metselwerk en cementgebonden gevelbeplating.
Niet toepassen op een gesloten ondergrond en wanden waar vocht kan condenseren.

Duokeur:

Het DUBOkeur laat zien dat een bouwproduct tot de meest milieuvriendelijke producten voor een bepaalde toepassing behoort. Of een product het DUBOkeur verdient, wordt bepaald op basis van berekeningen van de milieu-impact gedurende de hele levenscyclus van het product en vergelijkingen met andere invulling voor een bepaalde toepassing.

De berekeningen worden gedaan door het NIBE, en het NIBE geeft het DUBOkeur uit.

 

Veveo Collix Multitex Mat

Veveo Collix Multitex Mat is een kwalitatief hoogwaardige muurverf die geschikt is voor diverse ondergronden en toepassingen. Perfecte dekking en glad resultaat Veveo Collix Multitex Mat biedt een perfecte dekking en zorgt voor een glad resultaat op elke ondergrond.

Veveo Collix Multitex Mat is een kwalitatief hoogwaardige muurverf die geschikt is voor diverse ondergronden en toepassingen.

Perfecte dekking en glad resultaat Veveo Collix Multitex Mat biedt een perfecte dekking en zorgt voor een glad resultaat op elke ondergrond. Dit komt doordat de verf speciaal ontwikkeld is om een egale structuur te creëren. Hierdoor worden oneffenheden in de ondergrond geminimaliseerd en krijg je een mooi egaal resultaat.

Duurzaam en schrobvast Veveo Collix Multitex Mat is niet alleen mooi om te zien, maar ook duurzaam. De verf is schrobvast en kan goed tegen een stootje. Hierdoor blijft de muur lang mooi en hoef je niet snel opnieuw te schilderen. Bovendien is de verf goed bestand tegen vuil en vlekken, waardoor je muren er langer als nieuw uit blijven zien.

Eenvoudig aan te brengen Veveo Collix Multitex Mat is eenvoudig aan te brengen en droogt snel. Hierdoor kun je snel weer verder met andere klussen en hoef je niet lang te wachten voordat je de kamer weer kunt inrichten. Bovendien is de verf geurarm en daardoor prettig om mee te werken.

Met Veveo Collix Multitex Mat kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. De verf biedt een perfecte dekking en zorgt voor een glad resultaat op elke ondergrond. Bovendien is de verf schrobvast en eenvoudig aan te brengen.

 

Extra informatie

Merk

Inhoud

1 Liter, 5 Liter, 10 Liter

Wit of kleur

Kleur, Wit

Voor gebruik

Ondergrond

Aanbrengen met

Door middel van kwast, verfrol of airless-spuit

Schrobvastheid

Volgens EN 13300: Klasse 1

Waterdampdoorlatend

Ja

Droogtijden

Bij 23°C en een relatieve luchtvochtigheid van 50%:
Droog na ca. 2 uur,
Overschilderbaar na ca. 4 uur

Documenten

Kenmerkenblad

Dit heb je ook nodig