Verfwinkel Veveo Collix Spacktex Wit

Veveo Collix Spacktex Wit

Registreer als zakelijke klant

Heeft u een KVK-inschrijving?

Registreer u dan als zakelijke klant bij De VerfVakman om online Veveo producten te kopen.


Beschrijving

Matte acrylaatdispersieverf voor het overschilderen van plafonds en wanden, afgewerkt met spuitpleister.

Kenmerken

  • Weinig vullend. Hierdoor blijft de oorspronkelijke structuur van de spuitpleister behouden.
  • Lange ‘open tijd’.
  • Hoge dekkracht.
  • Schrobvast volgens EN 13300: Klasse 2.
  • In de meeste gevallen is één laag voldoende.
  • Uitstekende hechting op geschikte ondergronden.

Toepassing:

Het overschilderen van plafonds en wanden die afgewerkt zijn met een spuitpleister.

De ondergrond dient volledig afgebonden en draagkrachtig te zijn. Vochtpercentage van minerale ondergronden max. 4%, uitgezonderd gipsgebonden ondergronden. Dit is max. 1%.
Behandeling van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product.

Veveo Collix Spacktex Wit: de perfecte verf voor gestructureerde wanden  

Veveo Collix Spacktex Wit is een duurzame verf die uitstekende dekking biedt. De verf is speciaal ontworpen om aan te brengen op gestructureerde wanden en zorgt voor een prachtige afwerking zonder dat er onregelmatigheden of oneffenheden zichtbaar zijn. Door de uitstekende dekking hoeft u minder verf te gebruiken en bespaart u op uw kosten. Veveo Collix Spacktex Wit is eenvoudig te schilderen en te onderhouden.

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige muurverf die speciaal is ontworpen voor gestructureerde wanden, dan is Veveo Collix Spacktex Wit de ideale keuze. Deze verf is perfect voor het creëren van een stijlvolle en strakke afwerking van uw wanden. Hieronder vindt u meer informatie over de voordelen van deze muurverf.

Veveo Collix Spacktex Wit is een duurzame verf die uitstekende dekking biedt. De verf is speciaal ontworpen om aan te brengen op gestructureerde wanden en zorgt voor een prachtige afwerking zonder dat er onregelmatigheden of oneffenheden zichtbaar zijn. Door de uitstekende dekking hoeft u minder verf te gebruiken en bespaart u op uw kosten.

Veveo Collix Spacktex Wit is eenvoudig te schilderen en te onderhouden. De verf droogt snel op en zorgt voor een strakke afwerking. Bovendien is de verf zeer duurzaam en bestand tegen krassen en stoten. Hierdoor blijven uw wanden er jarenlang als nieuw uitzien. Veveo Collix Spacktex Wit is ook eenvoudig te reinigen met een vochtige doek.

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige en betaalbare muurverf voor gestructureerde wanden, dan is Veveo Collix Spacktex Wit de juiste keuze. Met uitstekende dekking, eenvoudige applicatie en onderhoud, betaalbare prijs en hoge kwaliteit, is deze verf perfect voor zowel professionele schilders als doe-het-zelvers. Ontdek nu de voordelen van Veveo Collix Spacktex Wit en geef uw wanden de perfecte afwerking.

Extra informatie

Merk

Inhoud

10 Liter

Kleur

Wit

Uitstraling

Gemiddeld M² per liter

Locatie

Toepassing/ondergrond

Het overschilderen van plafonds en wanden die afgewerkt zijn met een
spuitpleister

Aanbrengen met

Droogtijden

Schrobvastheid

Documenten

Kenmerkenblad

Dit heb je ook nodig