Verfwinkel Renovaid Renowipes – Doekjes

Renovaid Renowipes – Doekjes

: 150 Stuks
-28,57
Vanaf (Excl. BTW) 24,00
-34,57
Vanaf (Incl. BTW) 29,04

Offerte Aanvragen

Beschrijving

Handige Emmermet Renovaid reinigingsdoekjes. Deze doekjes zijn met een verzachtende zeepoplossing en is luchtdicht afsluitbaar.

Renovaid Renowipes – Doekjes zijn de perfecte oplossing voor het reinigen van Renoflex houtreparatiepasta en andere Renovaid producten. In dit artikel gaan we dieper in op de voordelen van Renovaid Renowipes – Doekjes en waarom het zo’n belangrijk onderdeel is van de Renovaid houtreparatiesystemen.

Renoflex houtreparatiepasta: De sleutel tot succes
Renoflex houtreparatiepasta is een innovatieve pasta die speciaal is ontworpen voor het repareren van beschadigd hout. Het is van cruciaal belang dat het oppervlak dat u gaat repareren schoon en droog is voordat u Renoflex aanbrengt. Renovaid Renowipes – Doekjes zijn speciaal ontworpen voor het snel en gemakkelijk reinigen van het oppervlak voorafgaand aan de reparatie. Het gebruik van Renovaid Renowipes – Doekjes verzekert u van een schoon oppervlak en daarmee een succesvolle reparatie.

Gemakkelijk en snel in gebruik
Renovaid Renowipes – Doekjes zijn gemakkelijk en snel in gebruik. De doekjes zijn speciaal ontworpen om snel en effectief te reinigen, zonder het oppervlak te beschadigen. Door het gebruik van Renovaid Renowipes – Doekjes kunt u snel en efficiënt werken, wat tijd en geld bespaart.

Duurzame en milieuvriendelijke oplossing
Renovaid Renowipes – Doekjes zijn niet alleen effectief, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. De doekjes zijn gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar materiaal en zijn vrij van schadelijke chemicaliën. Dit maakt het een veilige en milieuvriendelijke optie voor het reinigen van Renoflex en andere Renovaid producten.
Al met al zijn Renovaid Renowipes – Doekjes een onmisbaar onderdeel van het Renovaid houtreparatiesysteem. Het gebruik van Renovaid Renowipes – Doekjes zorgt voor een schone en efficiënte werkomgeving en draagt bij aan een succesvolle reparatie. Bovendien zijn Renovaid Renowipes – Doekjes duurzaam en milieuvriendelijk, wat het een veilige en verantwoorde keuze maakt voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en effectieve oplossing voor het reinigen van Renoflex en andere Renovaid producten.

 

 

Extra informatie

Merk

Inhoud

150 Stuks

Reviews

Schrijf de eerste review

Will not be published.

Stel een vraag over dit artikel