Verfwinkel Mathys Dacfill – New Grijs

Mathys Dacfill – New Grijs

Wissen

Offerte Aanvragen

Beschrijving

Rust-Oleum Dacfill Dakcoating is een duurzame waterdichte coating voor schuine daken. Rust-Oleum Dacfill vormt een blijvend elastische, naadloze afdichting voor hellende daken. Rust-Oleum Dacfill is geschikt als waterdichtingssysteem voor daken, slabben, etc. met een helling van minimaal 5%. zoals schuine daken van bitumen, cementgebonden, asfalt en kunststof.
Rust-Oleum Dacfill Dakcoating is een 100% waterdichte, dikke coating die bestand is tegen UV-straling, zure regen, hitte, vorst en vervuiling.

Matthys Dacfill – New Grijs: de ideale oplossing voor jouw dak:
Matthys Dacfill – New Grijs is een hoogwaardig product dat speciaal is ontwikkeld om jouw dak te beschermen tegen weersinvloeden en andere schadelijke invloeden van buitenaf. Dit product is verkrijgbaar in een handige set en kan worden toegepast op diverse ondergronden, waaronder beton, hout en metaal.

Krachtige bescherming met Mathys Rust-Oleum:
Met Matthys Dacfill – New Grijs ben je verzekerd van een krachtige bescherming voor jouw dak. Dit product is namelijk voorzien van de geavanceerde formule van Mathys Rust-Oleum, die zorgt voor een duurzame en slijtvaste afwerking. Zo blijft jouw dak jarenlang beschermd tegen de elementen.

Perfect te combineren met Mathys Pegakote:
Wil je nog meer zekerheid voor de bescherming van jouw dak? Combineer dan Matthys Dacfill – New Grijs met Mathys Pegakote. Dit product zorgt voor een extra sterke hechting van de coating op de ondergrond en vermindert de kans op scheuren en barsten. Zo ben je verzekerd van een waterdichte en duurzame bescherming voor jouw dak.

Kwaliteit en betrouwbaarheid van Mathys Pega:
Met Matthys Dacfill – New Grijs haal je niet alleen kwaliteit in huis, maar ook betrouwbaarheid. Dit product is namelijk ontwikkeld door Mathys Pega, een toonaangevend merk in de wereld van bouw- en constructiematerialen. Hierdoor ben je verzekerd van een hoogwaardig en betrouwbaar product dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Kortom, zoek je een hoogwaardige oplossing om jouw dak te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf? Kies dan voor Matthys Dacfill – New Grijs en profiteer van de krachtige bescherming en duurzame afwerking. Met de combinatie van Mathys Rust-Oleum en Mathys Pegakote ben je verzekerd van de beste bescherming voor jouw dak, en dankzij de betrouwbaarheid van Mathys Pega weet je zeker dat je een hoogwaardig en kwalitatief product in huis haalt.

  1. Duurzame bescherming
  2. Hoge hechting
  3. Eenvoudige verwerking
  4. Snelle droging

 

Extra informatie

Inhoud in kilo

5 Kilo, 25 Kilo

Uitstraling

Basis

Type verdunning

Gemiddeld M² per liter

Prijs per M²

Aanbrengen met

Verwerkingstemperatuur

Droogtijden

Merk

Locatie

Behandeld/onbehandeld

Ondergrond

Documenten

Kenmerkenblad

Dit heb je ook nodig

Reviews

Schrijf de eerste review

Will not be published.

Stel een vraag over dit artikel