Verfwinkel Mathys Dacfill – New Wit

Mathys Dacfill – New Wit

Wissen

Offerte Aanvragen

Beschrijving

Rust-Oleum Dacfill Dakcoating is een duurzame waterdichte coating voor schuine daken. Rust-Oleum Dacfill vormt een blijvend elastische, naadloze afdichting voor hellende daken. Rust-Oleum Dacfill is geschikt als waterdichtingssysteem voor daken, slabben, etc. met een helling van minimaal 5%. zoals schuine daken van bitumen, cementgebonden, asfalt en kunststof.
Rust-Oleum Dacfill Dakcoating is een 100% waterdichte, dikke coating die bestand is tegen UV-straling, zure regen, hitte, vorst en vervuiling.

Matthys Dacfill – New Wit:
Mathys Dacfill – New Wit is een hoogwaardige witte dakcoating die de beste keuze is voor duurzame bescherming van uw dak. Deze coating is ontworpen om uw dak te beschermen tegen de elementen en heeft verschillende voordelen ten opzichte van vergelijkbare producten op de markt. In deze tekst zullen we de voordelen van Mathys Dacfill – New Wit bespreken en waarom het de beste keuze is voor uw dak.

Langdurige bescherming:
Mathys Dacfill – New Wit biedt langdurige bescherming voor uw dak. Het is bestand tegen verschillende weersomstandigheden en biedt bescherming tegen UV-stralen en andere schadelijke elementen. Hierdoor gaat uw dak langer mee en hoeft u minder snel onderhoud te plegen. Dit bespaart u tijd en geld op de lange termijn.

Hoogwaardige kwaliteit:
Mathys Dacfill – New Wit is van hoogwaardige kwaliteit en is ontworpen om langdurige bescherming te bieden. Het is een product van Mathys, een toonaangevend merk op het gebied van dakcoatings en verfproducten. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit van het product en dat het een goede investering is voor uw dak.

Gemakkelijk aan te brengen: Mathys Dacfill – New Wit is gemakkelijk aan te brengen en vereist geen speciale vaardigheden of kennis. Het kan worden aangebracht met een roller of spuit en droogt snel op. Hierdoor bespaart u tijd en geld op de installatiekosten.

Milieuvriendelijk:
Mathys Dacfill – New Wit is een milieuvriendelijk product. Het is vrij van schadelijke stoffen en heeft een lage VOS (vluchtige organische stoffen) uitstoot. Hierdoor is het veilig voor het milieu en voor de mensen die het aanbrengen.

Conclusie:
Mathys Dacfill – New Wit is de beste keuze voor duurzame bescherming van uw dak. Het biedt langdurige bescherming, is van hoogwaardige kwaliteit, gemakkelijk aan te brengen en milieuvriendelijk. Door te kiezen voor Mathys Dacfill – New Wit, investeert u in de toekomst van uw dak en geniet u van de voordelen op de lange termijn.

Extra informatie

Inhoud in kilo

5 Kilo, 25 Kilo

Uitstraling

Basis

Type verdunning

Gemiddeld M² per liter

Prijs per M²

Aanbrengen met

Verwerkingstemperatuur

Droogtijden

Locatie

Behandeld/onbehandeld

Merk

Ondergrond

Documenten

Kenmerkenblad

Dit heb je ook nodig

Reviews

Schrijf de eerste review

Will not be published.

Stel een vraag over dit artikel

Let op, speciaal voor jou op kleur gemengde producten kunnen niet geretourneerd worden!