Verfwinkel Rust-Oleum Hard Hat Deklaag Antraciet Grijs 2189 – RAL 7016

Rust-Oleum Hard Hat Deklaag Antraciet Grijs 2189 – RAL 7016

: 0,5 Liter
-21,97
Vanaf (Excl. BTW) 17,58
-26,58
Vanaf (Incl. BTW) 21,27

Offerte Aanvragen

Beschrijving

Rust-Oleum Hard Hat Deklaag Antraciet Grijs 2189 – RAL 7016:
is een hoogwaardige verf die speciaal is ontworpen om oppervlakken te beschermen tegen corrosie, slijtage en andere schadelijke invloeden. Deze verf biedt niet alleen uitstekende bescherming, maar heeft ook een mooie antraciet grijze kleur die perfect past bij verschillende projecten. In deze tekst leert u meer over de voordelen van Rust-Oleum Hard Hat Deklaag Antraciet Grijs 2189 – RAL 7016 en hoe u deze verf het beste kunt gebruiken. 

Voordelen:
van Rust-Oleum Hard Hat Deklaag Rust-Oleum Hard Hat Deklaag Antraciet Grijs 2189 – RAL 7016 biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere verfsoorten. Zo is deze verf bijvoorbeeld zeer duurzaam en biedt het een langdurige bescherming tegen corrosie, slijtage en andere schadelijke invloeden. Daarnaast heeft de verf een snelle droogtijd, waardoor u snel weer aan de slag kunt. Ook biedt Rust-Oleum Hard Hat Deklaag een uitstekende dekking en kleurvastheid, waardoor het eindresultaat er altijd professioneel uitziet. 

 Schilderen met Rust-Oleum Hard Hat Deklaag Rust-Oleum Hard Hat Deklaag Antraciet Grijs 2189 – RAL 7016:
gemakkelijk aan te brengen en kan worden aangebracht met een kwast, roller of spuit. Voordat u begint met schilderen, dient u ervoor te zorgen dat het oppervlak schoon en droog is. Indien nodig kunt u een primer aanbrengen voordat u begint met schilderen. Zorg ervoor dat u de instructies op de verpakking volgt voor de beste resultaten. Met Rust-Oleum Hard Hat Deklaag Antraciet Grijs 2189 – RAL 7016 weet u zeker dat u oppervlakken beschermt met een mooie en duurzame verf.
 

Extra informatie

Kies je inhoud

0,5 Liter

Uitstraling

Kwaliteit

Gemiddeld M² per liter

Prijs per M²

Droogtijden

Verpakking

Merk

Locatie

Documenten

Kenmerkenblad

Dit heb je ook nodig

Reviews

Schrijf de eerste review

Will not be published.

Stel een vraag over dit artikel

Let op, speciaal voor jou op kleur gemengde producten kunnen niet geretourneerd worden!