Verfwinkel Rust-Oleum Leakseal – Zwart

Rust-Oleum Leakseal – Zwart

: 0,5 Liter
-22,63
Vanaf (Excl. BTW) 18,10
-27,38
Vanaf (Incl. BTW) 21,90

Offerte Aanvragen

Beschrijving

Rust-Oleum Leak Seal Flexibele Rubbercoating is een makkelijk te gebruiken, rubberachtige, beschermende coating die ontwikkeld is voor het vullen en afdichten van lekkages en scheuren. De zwarte coating geeft een waterdichte en flexibele afdichting die vochtindringing en roestvorming tegen gaat. Na droging heeft het product een semi-glanzend uiterlijk. Tijdens gebruik zakt en druipt de coating niet, afwerking met een latex of alkyd toplaag is mogelijk. Rust-Oleum Leak Seal Flexibele Rubbercoating hecht goed op metaal, aluminium, gegalvaniseerd metaal, PVC, beton, pleisterwerk, metselwerk, asfalt/bitumineuze dakbedekking, vinyl gevel beplating, fiberglas, etc.

Heeft u last van lekkages in uw huis of auto?
Zoek niet verder dan Rust-Oleum LeakSeal – Zwart, de beste oplossing voor het afdichten van lekkages en barsten. Met deze hoogwaardige coating bent u in staat om uw oppervlakken snel te repareren en te beschermen tegen vocht en corrosie.
 

Voordelen van Rust-Oleum LeakSeal – Zwart:
Snelle en eenvoudige toepassing: Rust-Oleum LeakSeal – Zwart kan gemakkelijk worden aangebracht met behulp van een kwast, roller of spuitbus. U kunt binnen enkele minuten een naadloze afdichting aanbrengen en uw lekkageproblemen oplossen. 

Duurzaam en weerbestendig: De formule van Rust-Oleum LeakSeal – Zwart is ontworpen om bestand te zijn tegen de zwaarste weersomstandigheden. Het kan temperaturen weerstaan tot 70°C en biedt uitstekende bescherming tegen UV-straling. 

Uitstekende hechting: Rust-Oleum LeakSeal – Zwart hecht zich perfect aan bijna elk oppervlak, inclusief metaal, hout, steen en kunststof. Dit zorgt voor een langdurige afdichting die niet zal scheuren of loslaten. 

Veelzijdig gebruik: Rust-Oleum LeakSeal – Zwart kan worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder dakbedekking, goten, buizen, scheuren en naden. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor u met deze veelzijdige coating vele problemen kunt oplossen. 

Conclusie:
Rust-Oleum LeakSeal – Zwart is de perfecte oplossing voor al uw lekkageproblemen. Het biedt een snelle, duurzame en veelzijdige afdichting die u niet wilt missen. Wacht niet langer en maak vandaag nog gebruik van deze hoogwaardige coating om uw oppervlakken te beschermen tegen vocht en corrosie. 

Documenten

Kenmerkenblad

Dit heb je ook nodig

Reviews

Schrijf de eerste review

Will not be published.

Stel een vraag over dit artikel