Verfwinkel Sika Sikadur – 31 CF Rapid

Sika Sikadur – 31 CF Rapid

: 6 Kilo
-123,24
Vanaf (Excl. BTW) 88,73
-149,12
Vanaf (Incl. BTW) 107,36

Offerte Aanvragen

Beschrijving

Sikadur-31 CF Rapid is een, oplosmiddelvrij vochtbestendig, thixotroop, structurele 2-componenten lijmmortel op epoxyharsbasis. Toepasbaar bij temperaturen tussen +10ºC tot +30ºC.

Sika Sikadur – 31 CF Rapid
 De ideale oplossing voor snelle en duurzame reparaties. Als je op zoek bent naar een snelle en betrouwbare oplossing voor het repareren van
beschadigd beton of andere bouwmaterialen, dan is Sika Sikadur – 31 CF Rapid het perfecte product voor jou. Deze epoxyhars is speciaal ontworpen om snel te drogen en een duurzame hechting te bieden aan een breed scala aan oppervlakken.

Snel en gemakkelijk aan te brengen met Sikaflex
Een van de grootste voordelen van Sika Sikadur – 31 CF Rapid is dat het snel en gemakkelijk aan te brengen is. Dit maakt het product niet alleen zeer efficiënt in gebruik, maar ook gemakkelijk te hanteren. Dankzij de hoge viscositeit van de hars kun je het precies aanbrengen waar je het nodig hebt, zonder dat het weglekt of morsen.

Duurzame bescherming met Sikafloor
Wanneer je Sika Sikadur – 31 CF Rapid combineert met Sikafloor, creëer je een duurzame bescherming voor jouw vloeren en betonnen oppervlakken. Sikafloor is een epoxy coating die zorgt voor een naadloze en slipvrije afwerking, die bestand is tegen slijtage, chemicaliënen water. Het resultaat is een oppervlak dat niet alleen duurzaam en veilig is, maar er ook nog eens professioneel uitziet.

Conclusie Kies voor Sika Sikadur – 31 CF Rapid

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor het repareren van betonnen oppervlakken, dan is Sika Sikadur – 31 CF Rapid het product dat je nodig hebt en biedt een duurzame bescherming wanneer je het combineert met Sikafloor. Kies voor de beste oplossing en ga voor Sika Sikadur – 31 CF Rapid.

  1. Snelle droogtijd
  2. Sterke hechting
  3. Duurzame reparaties
  4. Professionele kwaliteit

Extra informatie

Merk

Inhoud

6 Kilo

Documenten

Kenmerkenblad

Reviews

Schrijf de eerste review

Will not be published.

Stel een vraag over dit artikel