Verfwinkel Veveo Collix Unifix Dekkend

Veveo Collix Unifix Dekkend

Registreer als zakelijke klant

Heeft u een KVK-inschrijving?

Registreer u dan als zakelijke klant bij De VerfVakman om online Veveo producten te kopen.


Beschrijving

Het voorstrijken van licht zuigende minerale ondergronden om kleurbontheid te voorkomen en een goede hechting van het muurverfsysteem te verkrijgen.

  • Gepigmenteerd voorstrijkmiddel.
  • Oplosmiddelvrij.
  • Niet verzeepbaar.
  • Overschilderbaar met dispersiemuurverven.

Toepassing:

Binnen, op licht zuigende minerale ondergronden om kleurbontheid te voorkomen. Voor goede hechting van het verfsysteem. 

Veveo Collix Unifix Dekkend is een verf van hoogwaardige kwaliteit die uw muren een prachtige afwerking geeft. Deze verf is ideaal voor schilderklussen binnenshuis en zorgt voor een duurzaam en strak resultaat. Veveo Collix Unifix Dekkend is beschikbaar in verschillende kleuren, zodat u altijd de juiste verf voor uw interieur vindt.

Collix Unifix Dekkend is beschikbaar in verschillende kleuren, zodat u altijd de juiste verf voor uw interieur vindt.

Met Veveo Collix Unifix Dekkend kunt u uw muren op een snelle en gemakkelijke manier verven. De verf droogt snel en zorgt voor een perfecte dekking. Bovendien is deze verf goed bestand tegen vlekken en krassen, waardoor uw muren er langer als nieuw uitzien. Veveo Collix Unifix Dekkend is geschikt voor gebruik op verschillende ondergronden en kan gemakkelijk worden aangebracht met een roller of kwast.

Veveo Collix Unifix Dekkend is een topkwaliteit muurverf die verkrijgbaar is tegen een zeer betaalbare prijs. Deze verf biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is daarom de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een betaalbare verf van hoge kwaliteit.

Veveo Collix Unifix Dekkend is een latex muurverf die uitblinkt in duurzaamheid en kwaliteit. Deze verf is gemakkelijk aan te brengen en droogt snel, waardoor u uw schilderklus snel kunt afronden. Met Veveo Collix Unifix Dekkend bent u verzekerd van een strak en egaal resultaat, dat lang mooi blijft. Kies voor Veveo Collix Unifix Dekkend en geef uw muren de perfecte afwerking die ze verdienen.

Extra informatie

Merk

Inhoud

10 Liter

Toepassing

Het voorstrijken van licht zuigende minerale ondergronden om
kleurbontheid te voorkomen en een goede hechting van het muurverfsysteem te verkrijgen

Aanbrengen met

Kwast of verfrol

Droogtijden

Bij 20°C en een relatieve luchtvochtigheid van 50%:
Overschilderbaar na ca. 6 uur

Documenten

Kenmerkenblad

Dit heb je ook nodig